Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Slik fjerner Power Steering Pump Pulley på en 1985 Chevy C-10

The servostyring pumpe på 1985 Chevrolet C-10 pickup er utformet for å gi hydraulisk assistanse til styresystemet av lastebilen, noe som gjør det lettere å snu hjul. Hvis servostyring pumpen svikter, vil det bli vanskelig å slå hjul. For å løse problemet, må du erstatte servostyring pumpe, men skivene på disse pumpene er pressen passe på; erstatning pumper ikke kommer med en ny skive. Som sådan, må du fjerne skivene på servostyring pumpe som en del av prosessen med å skifte. Du trenger
Drensvannsoppsamler
linje skiftenøkkel satt
3/8-inch skralle og socket satt
Fastnøkkel sett
Servo pumpe avtrekker
Vis flere instruksjoner
en

Sett en renne pannen under servostyring pumpe som er på førersiden av motorblokken. Sakte løsne beslag i servostyring pumpe med en linje skiftenøkkel.
2

Løsne festeboltene på servostyring pumpen ved hjelp av 3/8-inch skralle og socket. Skyv servostyring pumpe mot midten av motoren og trekk beltet av pumpen skivene.
3

skru fra hverandre servostyring pumpen fra motoren helt med 3/8-inch skralle og stikkontakt. Senk servostyring pumpe ut fra motorrommet og sette den på en arbeidsflate.
4

Fest servostyring pumpe avtrekker til forsiden av servostyring pumpen skivene. Stram avtrekker på plass med 3/8-inch skralle og socket inntil skivene spretter av pumpen. Fjern avtrekker fra hjulet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/61442.html

Previous:
Next:

auto Bremser