Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Slik fjerner bakbremsene på en Buick LeSabre

The Buick LeSabre ble produsert med bakre trommelbremser på de fleste modeller, og disse kan fjernes enkelt. Den viktigste trommel og sko er for rutinemessig vedlikehold, som skal nås og reparert gjennom standardiserte metoder. Den gjennomsnittlige bakgård mekaniker kan fjerne begge bakbremsene fra en LeSabre i ca 40 minutter. Du trenger
hjulmutternøkkel
Floor jack
Jack stå
Socket satt
Skrutrekkere
Drum bremseverktøyet
Vis flere instruksjoner
1

Løft Buick på bakhjulet ved å plassere gulvet jack under en ramme rail og pumping spaken til hjulet er i luften. Støtt jack med en jack stå på samme sted som den jack hodet.
2

Ta hjulet ved å slå alle de lugnuts mot klokken og dra hjulet fra navet og festeboltene. Oppbevar hjulet bort fra bilen.
3

Slide trommelen fra bremsen ved å trekke den rett ut. Enkelte modeller har målvakten bolter eller skruer på forsiden av trommelen som kan fjernes i mot klokka med en pipenøkkel eller skrutrekker. Inspisere innsiden av brems montering for lekkasjer eller overdreven slitasje.
4

Fjern bremseskoene ved Levering de lange retainer fjærer av av skoen kroker med en brems verktøy eller skrutrekker. Slå den primære våren bolt klokken (som ligger i sentrum av hver sko). Skyv skoene, vekk fra backing plate. Justeringen bolt kan også fjernes på denne tiden ved å trekke den gratis, siden det har ingen sko for å holde den på plass.
5

Fjern hjulet sylinder hvis det lekker, eller krever erstatning pakninger, ved å dreie festeskruene bak backing plate og dra hjulet sylinder stempel fri av huset.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/57597.html

Previous:
Next:

auto Bremser