Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan erstatte rotorer på en 1997 Honda Accord

Bremsen-rotor erstatning prosessen på 1997 Honda Accord er annerledes enn de fleste Honda biler. Brake rotors er de viktigste delene som stopper bilen. Når bremsene skjøvet innover, komprimere bremseklossene innsiden av bremsekalippernes til bremse rotoren. Når bremseklossene fullt komprimere til bremse rotoren, kommer bilen til en stopp. Du trenger
Jack
Jack står
hjulmutternøkkel
lirke bar
1/2-inch skralle
Socket satt
strikk ledningen
Tenger
Ball-joint gaffel
Håndholdt slegge
avbryterstang
Nye bremseskiver
Vis flere instruksjoner
en

Park 1997 Honda Accord i et trygt , nivå arbeidsområde og åpne panseret.
2

Finn og fjern hetten fra brems væske reservoaret. Reservoaret er under brake master sylinder på førersiden bak på motoren.
3

Løsne mutrene på begge forhjulene med hjulmutternøkkel. Ikke fjern slepe nøtter, bare løsne mutrene slik at hjulet ikke vil snu når Accord er jekket opp i luften.
4

Skyv jekken under fronten på 1997 Honda Accord . Kontroller at jekken er rett under metall kryss-stag som er under motoren. Sett de to bukker under rammen rail direkte bak hvert forhjul. Senk 1997 Honda Accord, slik at bilen sitter trygt og jevnt på toppen av bukker.
5

Finish fjerne slepe nøtter fra begge hjulene og skyv hjulene av hjulet huber. Starter på forsiden sjåføren side hjulet, finn bremsekalippernes som sitter på toppen av bremsen rotoren. Skyv lirke bar innsiden av det åpne vinduet på toppen av bremsekalippernes og lirke den bakre bremsekloss mot motoren. Dette vil komprimere sylinder innsiden av bøylen, slik at du kan fjerne bøylen fra rotoren.
6

Fjern de to festebolter fra baksiden av bøylen med skralle og socket. De to festebolter er i de øvre og nedre deler av bremsekalippernes. Snu festeboltene mot klokken for å fjerne.
7

Fjern bremsekalippernes fra bremse rotoren. Heng bremsekalippernes til siden av rammen skinnen med strikk ledningen. Dette er slik at bøylen ikke henger fra bremsen linjen.
8

Finn kuleledd bak rattet hub. Kuleleddet er koblet til akseltappen. Den øvre og nedre kuleledd må skilles og styringsgruppen knoke må fjernes for å kunne fjerne festeboltene fra baksiden av bremsen rotoren.
9

Fjern låsepinner fra topp og bunn kuleledd nøtter med tang. Deretter fjerner det øverste og nederste nøtter fra toppen og bunnen kuleledd med skralle og socket.
10

Skyv gaffeldelte slutten av ball-joint gaffel mellom øvre kuleledd. Hammer slutten av ball-joint gaffel med den håndholdte slegge til den øvre kuleledd skiller fra styringsgruppen knoke.
11

Skyv gaffeldelte slutten av ball-joint gaffel mellom nedre ball joint. Hammer slutten av ball-joint gaffel med den håndholdte slegge til den nedre kuleledd skiller fra styringsgruppen knoke.
12

Fjern de fire låsebolter fra der styringsgruppen knoke er koblet til baksiden av bremse rotoren med skralle og socket. Slå boltene mot klokken for å løsne. Deretter fjerner boltene fra baksiden av styringsgruppen knoke. Rotoren vil være løs når du fjerner det siste låsebolten. Senk rotoren til bakken.
13

Fjern de to flensboltene som holder navet innsiden av bremse rotoren med skralle og socket. Overfør navet til den nye bremse rotoren og sett de to flensbolter og skru ned med skralle og socket.
14

Sett den nye bremse rotoren tilbake til slutten av styringsgruppen knoke og sett de fire låsebolter på plass igjen. Trekk til låseboltene ned stramme med skralle og socket.
15

Sett både i øvre og nedre kuleledd. Skru mutrene tilbake på plass og skru den svært stramt med breaker bar og stikkontakt. Sett inn låsepinner tilbake i øvre og nedre ball-joint nøtter og bøy låsepinner med tang slik at låsepinner ikke faller ut.
16

Slide bremsekalippernes med bremseklossene over toppen av den nye bremse rotoren. Matche de bakre monteringshullene og monter de to øvre og nedre bolter tilbake til baksiden av bremsekalippernes. Trekk til festeboltene ned stramme med skralle og socket.
17

Skyv hjulet tilbake på navet og skru til mutrene tilbake på knastene. Trekk til hjulmutrene så stramt som du kan få dem med hjulmutternøkkel. Følg de samme nøyaktige fremgangsmåten for utskiftning av bremsen rotoren på passasjersiden.
18

Jack the Accord tilbake opp og fjern bukker. Senk bilen til bakken. Fullfør stramme mutrene ned stramt med hjulmutternøkkel.
19

Skru lokket tilbake på brems væske reservoaret og lukk panseret.
20

Sveiv Accord og pumpe bremsene fem eller seks ganger for å passe bremseklossene til den nye rotoren. Slå av motoren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/57961.html

Previous:
Next:

auto Bremser