Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan erstatte en dynamo på en 2000 Chevy Blazer

The dynamo på 2000 Chevy Blazer er den viktigste kilden for bilens ladesystem. Generatoren regulerer spenningen til batteriet og styrer alle de elektriske komponentene på Blazer. Den serpentin belte, som drives av veivakselen skivene, styrer generatoren selv. Hver gang veivakselen skivene svinger, slår dynamoen skivene også. Du trenger
Skiftnyckel
3/8 tommers skralle
3/8 tommers stasjon socket set
lirke bar
Vis flere instruksjoner
1 < p> Trekk 2000 Chevy Blazer inn et trygt arbeidsmiljø området og slå av motoren. Åpne panseret og finn batteriet på førersiden foran motoren.
2

Fjern den negative batteriet kabelen fra batteriet med skiftenøkkel. Snu den negative batterikabelen bolt mot klokken for å løsne og fjerne kabelen.
3

Finn Serpentine beltet strammer rett under dynamoen. Strammeren har en trinse på den ene enden som frigjør spenningen fra Serpentine beltet slik at du kan fjerne beltet fra dynamoen skivene.
4

slippe spenningen fra Serpentine beltet strammer ved å skru bolten hode i sentrum av strammeren mot klokken med 3/8 tommers skralle og socket.
5

Fjern beltet fra dynamoen skivene med den andre hånden mens du slippe spenningen ut av beltet .
6

Koble elektrisk ledningsnett som plugges inn på baksiden av dynamoen. Skru den positive batteri tilkoblingen på baksiden av dynamoen med 3/8 tommers skralle og socket.
7

Finn de tre bolter koble dynamoen til generatoren braketten. Det er to bolter på forsiden av dynamo og en bolt i den bakre av dynamoen. Bruk 3/8 tommers skralle og socket å slå disse tre boltene mot klokken for å løsne og fjerne boltene.
8

Skyv brekkjern mellom dynamo og bunnen av dynamo braketten. Lirk dynamoen oppover til dynamoen kommer ut av holderen. Fjern dynamoen fra motorrommet.
9

Skyv den nye dynamoen inn i braketten og matche de tre skruehullene opp. Skru de to fremre boltene og det bakre bolten tilbake i dynamoen. Stram boltene ned stramme med 3/8 tommers skralle og socket.
10

Skyv positive batteriforbindelse tilbake på baksiden av dynamoen. Skru mutteren over forbindelsen og stram den positive batteri forbindelse med 3/8 tommers skralle og socket.
11

Plug det elektriske anlegget kontakten tilbake til baksiden av dynamoen ved å skyve pluggen inn i kontakten på baksiden av dynamoen.
12

Slå beltestrammeren klokken igjen og skyv beltet tilbake over dynamoen skivene. Slipp strammer slik at beltet vil stramme inn på dynamoen skivene.
13

Skru negative batteriet kabelen på batteriet og skru ned med skiftenøkkel.
14

Start motoren og la motoren gå i ca fem minutter slik at den nye dynamoen kan helt belaste systemet. Slå av motoren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/57960.html

Previous:
Next:

auto Bremser