Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Slik fjerner og erstatt den Throttle Position Sensor på en 1998 Buick LeSabre

I 1998 kom Buick LeSabre med en 3.8L V6 motor som brukte en gass stilling sensor til å oppfatte hvordan åpne throttle var på motoren til enhver punkt. Deretter sendte denne informasjonen til bilens datamaskin, som ville justere drivstoff levering basert på disse dataene. Disse sensorene kan gå dårlig eller løsne, noe som gjør drivstofforbruket går opp eller ned og gjør bilen kjøre dårlig. Erstatte den, derimot, er en 10-minutters jobb i de fleste LeSabres. Du trenger
Hexalobular skrutrekker sett (for eksempel Torx)
Replacement gass stilling sensor
Red låsepasta
Vis flere instruksjoner
1 < p> Åpne panseret og finn gass stilling sensor. Det er på passasjersiden av spjeldhus, helt på slutten av inntak tube. Det er skjult bak en liten slange for PCV ventilen. Trekk av at slangen med hendene og sett den til side.
2

Koble det elektriske ledningsnettet til gass stilling sensor. Skru sensoren fra spjeldhus med en hexalobular skrutrekker. Kast sensor, men ta vare på skruene for neste trinn.
3

Plasser erstatning sensoren i spjeldhus. Påfør en dråpe låsepasta på gjengene på boltene, og deretter installere boltene til sensoren ved hjelp av hexalobular skrutrekker. Fest den elektriske tilkoblingen til sensoren, og sett deretter PCV ventilen slangen tilbake n sted.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/60213.html

Previous:
Next:

auto Bremser