Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan erstatte bak bremseklosser på en Buick LeSabre

En viktig sikkerhetsfunksjon av Buick LeSabre er bremsesystemet. Vedlikeholde Bremsesystemet er en kritisk ansvar som bileieren, som unnlatelse av å gjøre dette kan føre til skade eller verre for deg eller andre. Bytte ut den bakre trommelbremser på LeSabre din er en oppgave som du kan gjøre selv i bare noen få timer med riktig verktøy og kunnskap. Du trenger
hjulmutternøkkel
Jack
Jack står
Flat-skrutrekker
Brake vask
Vernebriller
Hansker
Bremsefjær flytting verktøyet
Tenger
parkeringsbrems kabel verktøy for fjerning
Brake fett
Bremseklosser
Vis flere instruksjoner
en

Parker LeSabre på flat mark. Kontroller at nødbremsen er på, og at bilen er i "Park".
2

Løsne mutrene på bakhjulene slik at du ikke trenger å bruke mye kraft for å fjerne dem når bilen er opp på bukker.
3

Jack opp bak på bilen og plasser en jack stå under den ytre rammen av bilen på hver side. Se i brukerhåndboken for den nøyaktige plasseringen. Senk bilen på bukker.
4

Løsne og fjern slepe nøtter fra bakhjulene, og deretter fjerne dem. Fra dette punktet, jobbe på bremsene ene siden om gangen.
5

Fjern bremsetrommelen fra hjulet hub. Hvis den ikke vil gli av, må du trekke bremseskoene. Å trekke bremseskoene, fjerne den rektangulære gummi pluggen fra baksiden av bremsen, og roter tannhjulet inne i trommelen med en flat skrutrekker. Bruk en oppadgående bevegelse og holde rotere tannhjulet til trommelen løsner.
6

Rengjør trommelen med brems vask. Bremsen støv kan inneholde asbest, så gummihansker og vernebriller og unngå direkte kontakt med bremsen vask og bremsestøv.
7

Koble skoen retracting fjærer fra pinnen på toppen av med bremseknappen våren flytting verktøyet, og deretter bruke verktøyet til å fjerne fjærene nederst på bremsen.
8

Finn auto-justering, og løft den opp med en tang og en skrutrekker og koble auto-justering kabel. Auto-justering tab er en liten metal-kategorien nederst på hjulet hub.
9

Fjern den primære bremse sko fra hjulet hub (det være fullstendig frakoblet), deretter koble den sekundære bremsing skoen fra parkeringsbrems kabel og fjerne det.
10

Vask av hjulet hub med brems vask, tar de samme forholdsreglene som du gjorde i trinn 6.
11

bremse litt fett på de områdene av hjulet hub hvor det vil komme i kontakt med bremseskoene.
12

Skyv nye bremseklosser i samme posisjon der de gamle putene var plassert.

13

Re-montere bremsen, reversere prosessen som du brukte til å ta den fra hverandre. Gjenta denne prosessen for bremsene på den andre siden.
14

Place dekkene tilbake på navene og skru til mutrene på plass. Ikke stram til mutrene hele veien, bare bruke nok kraft slik at du møter motstand når du slår den hjulmutternøkkel
15

Jack bilen opp og fjern bukker.. Senk LeSabre til bakken og stram alle hjulmuttere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/58306.html

Previous:
Next:

auto Bremser