Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan Sett Front Rotor på en RX330

De fremre bremseskiver på Lexus RX330 modell biler er den viktigste komponenten at bremsene foran komprimere mot å stoppe kjøretøyet. Fronten rotorer på Lexus RX330 er også luftet slik at varmen å flykte fra bremseskiver. Dette lufting design på fremre bremseskiver bidrar til å hindre fordreining og cracking fra ekstrem varme. Når de fremre rotorene begynner å sprekke og deformere, vil rotorene må byttes. Du trenger
Jack
Jack står
hjulmutternøkkel
1/2-inch stasjonen breaker bar
Socket satt
lirke bar
strikken
Allen fastnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Park Lexus RX330 i området som du skal jobbe i og sette i nødbremsen.
2

Åpne panseret og ta av hetten fra bremsevæske reservoaret.
3

Løsne alle mutrene på forsiden førersiden av Lexus RX330 med hjulmutternøkkel.

4

Jack forsiden av Lexus RX330 opp og sette en jack stå under hver frame rail bak hvert forhjul. Senk jack slik at Lexus RX330 hviler jevnt på bukker.
5

Finish skru slepe nøtter fra knastene og dra hjulet fra navet. Sett hjulet til side.
6

Finn bremsekalippernes som sitter på toppen av bremsen rotoren. Ta brekkjern og hold den mellom den bakre bremsekloss og brems rotor. Lirk den bakre bremsekloss mot baksiden av bremsekalippernes. Dette vil komprimere sylinder innsiden av bremsekalippernes nok for at du skal kunne dreie bremsekalippernes.
7

Fjern den nedre, caliper montering bolt på baksiden av bøylen med 1 /2-tommers breaker bar og en stikkontakt. Bremsekalippernes på Lexus RX330 har en bolt på den bakre bunn av bøylen og en svivel nål på toppen av bøylen. Når du fjerner den nederste bolten fra baksiden av bøylen, sving bøylen oppover. Sett strikk ledningen på den ene enden av bøylen og henge den andre enden av strikk ledningen på rammen rail. Dette vil gi deg rom for å fjerne bremse rotoren fra navet.
8

Fjern Allen-head bolt som holder bremsen rotoren på plass. Allen-head bolt er på motstående av bremsen rotoren. Sett unbrakonøkkel innsiden av Allen skruen og vri Allen fastnøkkel mot klokken for å løsne og fjerne bolten.
9

Skyv gamle bremse rotoren rett ut av navet. Sett rotoren til side og skyv den nye bremse rotoren på navet. Skru Allen-head bolt tilbake i festing av rotoren og stram Allen-head bolt ned tett med Allen fastnøkkel.
10

Hekt av strikk ledningen og skyv bremsekalippernes tilbake over den nye bremse rotoren. Skru den bakre nederste monteringsbolten tilbake i bøylen. Stram bakre caliper bolt ned tett med 1/2-inch stasjonen breaker bar og en stikkontakt.
11

Skyv hjulet tilbake på navet. Skru til mutrene på og skru dem ned med hjulmutternøkkel. Deretter står jack Lexus RX330 opp og fjern jack. Senk Lexus til gulvet.
12

Finish stramme mutrene ned stramt med hjulmutternøkkel. Skru lokket på bremsevæskebeholderen. Følg de samme trinnene for utskiftning av bremsen rotoren på passasjersiden også.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/57946.html

Previous:
Next:

auto Bremser