Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Slik installerer Indre Tie Rod for My 1999 Ford Taurus

The 1999 Ford Taurus er utstyrt med rack og pinion styring. I denne slags styresystem, er en ytre dekk rod end koblet til en styringsgruppe knoke. Tilkobling av tie rod slutten til styringsgruppen rack er gjennom en indre tie rod slutten, eller socket. Den indre tie rod socket er en fjærbelastet ball og sokkel som gjør det mulig for reise i suspensjon. Skifte denne indre tie rod socket er noe du kan gjøre selv i ca to timer. Du trenger
Jack
Jack stå
Hjulklosser
hjulmutternøkkel
Socket sett
Wrench satt
Wire cutters
Tie rod end flytting verktøyet
liten dor
Hammer
Medium skiftenøkkel
Tenger
Målebånd
Replacement indre tie rod socket
Momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
1

Plasser bremseklosser foran og bak bakhjulet på motsatt side vil du jobbe på. Skyv jekken under rammen bak rattet vil du jobbe på og løfte bilen før hjulet er bare å ta kontakt med bakken. Løsne mutrene ved å vri dem mot klokken med hjulmutternøkkel. Løft bilen før hjulet går klar av bakken. Plasser støttebenet under bilen bare til baksiden av jekken og senk bilen inn på den. Fjern lug nuts og hjulet.
2

Drei rattet helt til motsatt side som jobbes med. Mål avstanden fra tie rod låsemutteren til styringsgruppen rack kroppen kanten og gjøre oppmerksom på målingen. Ta tak i mutteren og tie rod med skiftenøkler, rotere låsemutteren mot klokken for å løsne den. Mål lengden på de utsatte tråder og gjøre oppmerksom på målingen.
3

Fjern splinten fra den ytre dekk rod end stud ved å rette det med wire cutters og deretter trekke den ut . Fjern tie rod slutten mutteren ved å vri den mot klokken med stikkontakten. Fest tie rod flytting verktøyet ved å ta tak styringsgruppen knoke der tie rod stud går gjennom den og dreie gjenger med klokken til den får kontakt med stangen stud. Hold dreie gjenger med en skiftenøkkel eller rørtang til tie rod stud kommer ut av styring knoke.
4

Klem klemmen på den lille enden av gummi støvel på gjengestang med tang og skyv det som for mot tie rod som mulig. Klem større klemmen og sett den på rattstamme kroppen.
5

Juster liten dor med roll pin sikre den indre kontakten mutteren på plass. Trykk på nålen ut i den andre enden for å fjerne det med wire cutters. Grip styringsgruppen rack bak den indre kontakten med skiftenøkkel og fjerne kontakten lås mutteren ved å vri det mot klokken med en skiftenøkkel.
6

Roter den indre kontakten mot klokken med en skiftenøkkel mot klokken for å fjerne det. Ta av dekk rod end og lås mutteren ved å dreie sokkel mot klokken mens du holder mutteren og tie rod. Fjern gummi belgen.
7

Tre nye innvendige sokkel på enden av styringsgruppen rack ved å vri den med klokken. Ta tak i stativet med skiftenøkkel og stram sokkel med en skiftenøkkel til ca 25 fot-pounds. Sett roll pin og trykk gjennom med hammeren. Dersom hullene ikke er på linje, stramme socket mutteren før de gjør.
8

Fjern den lille klemmen fra gummi belgen. Skyv gummi belgen over utskifting sokkel og skyv den største enden over styringsgruppe rack boliger. Klem den store klemmen med tang og skyv klemmen på plass, og slipp den. Skyv den lille klemmen over gjengestag. Træ låsemutteren og tie rod på sokkel ved å skru dem med klokken. Træ mutteren til tidligere målte avstanden fra styringsgruppen rack boliger kanten er nådd. Lås tie rod slutten på plass ved å vri den med urviseren ¼ til ½ snu etter kontakten er gjort med kontramutter.
9

Skyv tie rod stud i hullet i styringsgruppen knoke. Træ castellated bolt på bolten med klokka for hånd. Stram mutteren til mellom 35 og 46 fot-pounds. Stram mutteren videre som nødvendig for å stille hullene opp og sett inn splinten gjennom hullene. Bøy enden av splinten over eller rundt mutteren og stud å sikre det på plass. Klem den lille klemmen og skyv den over gummibelgen på tidligere målte avstanden fra tie rod. Rett rattet.
10

Installer hjulet og tråd slepe nøtter bort på studs ved å skru dem med klokken. Hev bilen av stativet og ta av stativet. Senk bil til hjulet kommer i kontakt med bakken. Trekk til hjulmutrene til 50 til 60 fot-pounds, ved hjelp av en crossover, eller stjerne, mønster. Senk bilen og dra bremseklosser. Har bilen din justert.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/61506.html

Previous:
Next:

auto Bremser