Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan erstatte Brems Sko

Trommelbremser finnes normalt bare i bakbremsen posisjon på rimeligere eller eldre biler. Trommelbremser er rimeligere å produsere enn skivebremser, men kunnskapsrike auto kjøpere blir stadig mer krevende jo større effektivitet, høyere pålitelighet og mindre hyppig tjeneste som er kjennetegn for moderne disk brems teknologi. Uansett kan de som eier biler med bakre trommelbremser spare seg en tur til den lokale mekaniker ved å lære å betjene disse bremsene selv. Du trenger
Hjulkiler
Lug mutter skiftenøkkel
Jack
Aksel stativ
skiftenøkler
Mallet
Skrutrekkere
Tenger
Brake fett
Brake rensevæske
Catch pan
Rags
Stålbørste
New brems sko
Vis flere instruksjoner
en

Parker bilen på flat mark. Ikke sett på parkeringsbremsen. Blokkere forhjulene for å hindre kjøretøy bevegelse. Delvis løsne mutrene på ett av bakhjulene omtrent en halv snu hver. Jekk opp den siden av bilen og satte den på en aksel stativ. Fjerne lug nuts og dra hjulet av.
2

Fjern bremsetrommelen. Først fjerne skruene eller boltene og trekk trommelen ut av navet. Hvis trommelen sitter fast, sjekk først for å være sikker på at parkeringsbremsen er på. Fast trykk trommelen rundt den ytre skulder med en plast eller gummi klubbe for å løsne fast trommel, og deretter trekke den av. Ikke påfør varme og ikke bruke penetrerende olje for å frigjøre en fast bremsetrommelen.
3

Fjern bremsefjærene. Det vil være en eller to store brems returfjærer, og ett eller to mindre fjærer for bremsen adjuster mekanisme og muligens parkeringsbremsen, avhengig av bremsen design. Alle fjærer komme seg i en lignende måte. Ta tak ene enden av fjæren med tang og trekk for å løsne den fra ankeret sitt, og deretter hekt den andre enden og sett våren til side.
4

Skyv bremse justering mekanisme og eventuelle metall struts eller spaker ut mellom bremseklossene.
5

løsne bremsen sko fra de hold-down pins. Noen design krever at du trykker på slutten av pinnen med en skrutrekker eller sekskantnøkkel og vri mot klokken til pin retainer utgivelser. Andre design har fjærklemmer, og er utgitt av deprimerende klippet og rotere pinnen til den løsner. Når hold-down pinnene er utgitt, trekk foran brems skoen ut av backing plate. Tang og trekke festeklipsen fra enden av parkeringsbremsen kabelen bak skoen festepunkt og deretter skli kabelenden ut av sitt innfestningspunkt. Trekk bakbremsen skoen ut av backing plate.
6

Rengjør backing plate og alle utskiftede deler med brems rensevæske. Bruk filler og en stålbørste til å fjerne tunge smuss. Catch brukt rensevæske i en gryte og kast riktig. Pass på så du ikke puster brems rensevæske røyk eller brems støv.
7

Ta hverandre bremsen adjuster mekanisme. Skru ut de to delene av justeringshjulet, trekk av pushrod slutten. Rengjør med brems rensevæske. Smør på innstillingshjulet for interiør tråder og pushrod kvinnelige end med brems fett og deretter montere mekanismen. Juster regulatoren mekanismen til sin korteste lengde før montering bremsen. Smør backing plate med en skvett av brems fett på brems skoen kontaktpunkter.
8

Følg trinnene i motsatt for å montere inn bremsen, ved hjelp av de nye bremseklossene. Sett på hjulet og senke bilen. Gjenta prosedyren på den andre bremsen. Utføre noen stopp i motsatt for å angi justerbar. Test bremsingen før du kjører normalt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/58740.html

Previous:
Next:

auto Bremser