Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Slik fjerner du en Heater Kjerne Fra en 2000 Jimmy

den varme kjernen i en 2000 GMC Jimmy er ansvarlig for å lage varmen som strømmer gjennom ventilene når ovnen er slått på. Det gjør den ved hjelp av kjølevæske fra radiatoren å varme en spole som deretter gir varme til viftemotor. Når den varme kjernen svikter, kan det lekke ut og forårsake kjølevæske væskesøl på bakken og, i noen tilfeller, inn i kabinen. For å løse problemet, start ved å fjerne varmeapparat kjerne. Du trenger
Tenger
Flat-skrutrekker
Drensvannsoppsamler
3/8-inch skralle og socket sett
Vis flere instruksjoner
1 < p> La Jimmy avkjøles i minst tre timer før arbeidet med varmeapparat kjerne. Åpne panseret. Finn varmeren kjernen, som er inne i en stor svart boks på passasjersiden i motorrommet i brannmuren. Sett renne pannen under varmeren kjernen og fjern slangeklemmer holder radiatoren linjer til varmeapparatet kjernen ved hjelp av tang eller flat skrutrekker, avhengig av hvilken type slangeklemmer.
2

unbolt varmeren kjernen casing og HVAC modul casing - komponenten som ligger rett til høyre for varmeren kjernen boliger som har aluminium air-condition linjer kjører inn i den - med 3/8-inch skralle og socket. Gjør dette til du kan se varmeren kjernen på innsiden av kabinettet.
3

Trekk varmeren kjernen ut av kabinettet med begge hendene, og pass på så du ikke søler kjølevæske på selv i prosessen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/60613.html

Previous:
Next:

auto Bremser