Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Slik fjerner du Pitman Arm på en 1998 F-150 Truck

Styresystemet i en 1998 Ford F-150 pickup lastebil bruker en Pitman arm å koble styringen kobling til styringsgruppen boksen. Dette Pitman arm har en splined senter som justerer på sporet drivaksel på styre boksen. De rillene på Pitman arm kan slites ned over tid, og når de gjør det, vil styringen ikke fungerer ordentlig. For å løse dette problemet, må du fjerne Pitman arm fra Ford og deretter kan du bestemme om Pitman arm må byttes, eller om problemet er et annet sted i systemet. Du trenger
1/2-inch skralle og socket sett
Paint markør
Pitman arm avtrekker
Needle-nese tang
Vis flere instruksjoner
1

Park Ford på et plant underlag og sørg foran hjulene peker rett frem. Drei rattet til den låses på plass.
2

Crawl under Ford og finne Pitman arm, som er en vinklet bar som går mellom styring linkage og styringen boksen som er montert på ramme. Marker en linje som går fra Pitman arm til styringsgruppen boksen med maling markør slik at du kan referere til den senere hvis du bytter arm.
3

Ta ut splinten på ballen joint koble Pitman arm til styringsgruppen kobling ved hjelp av nål-nese tang. Unbolt den Pitman arm fra styringsgruppen kobling til 1/2-inch skralle og socket.
4

Løsne skruen på styre boksen kobler Pitman armen til boksen med 1/2-inch Ratchet og socket. Fest Pitman arm avtrekker rundt Pitman armen så den gjengede akselen på avtrekker på linje med sporene i slutten av styringsgruppen boksen.
5

Stram avtrekker med 1/2-inch skralle og socket inntil Pitman arm trekker ut av styringsgruppen boksen. Ta Pitman arm ut av avtrekker og ut fra undersiden av bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/61429.html

Previous:
Next:

auto Bremser