Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan erstatte den 2000 Dodge Ram Wheel Hub

Navet på en 2000 Dodge Ram gjør at forhjulet rotoren til å rotere på spindelen. Denne hub regnes som en hub /lagermontering, og det er ikke brukbare. Skulle du høre en knirkende lyd som kommer fra fronten, så er det en sjanse for at hub /lagermontering må skiftes. Du kan gjøre dette selv i omtrent en time eller så med noen grunnleggende verktøy. Du trenger
Jack
Jack står
Tire jern
3/8-inch skralle og socket sett
Heavy duty strikk ledningen
3/8-inch momentnøkkel

Vis flere instruksjoner
en

Park Dodge Ram på et plant underlag. Løft fronten med jekken og sette Dodge på bukker. Ta av forhjulene ved hjelp av dekk jern. Unbolt bremsekalippernes adapter fra spindelen med 3/8-inch skralle og socket. Heng bremsekalippernes fra fender liner med heavy-duty strikk ledningen.
2

Trekk bremse rotoren fra navet studs. Unbolt spindelen mutteren fra sentrum av navet med 3/8-inch skralle og socket og ta navet av spindelen.
3

Installer en ny hub /lagermontering på spindel med den nye spindelmutteren. Trekk spindelen mutteren ned til 185 fot-pounds med 3/8-inch momentnøkkel. Installere rotoren på navet, deretter installere bøylen adaptermonteringen til spindelen med 3/8-inch skralle og socket. Trekk ned bøylen adapter til 130 fot-pounds med 3/8-inch momentnøkkel.
4

Sett forhjulene med dekk jern. Senk Doge Ram off stands ved hjelp av jack.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/61984.html

Previous:
Next:

auto Bremser