Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan erstatte en oksygen sensor på en 1999 Olds 3,8 Engine

The oksygen sensor på en 1999 Oldsmobile med 3,8-liters motor forteller motoren datamaskin hvor mye oksygen er til stede i eksosanlegget. Dette bidrar til å bestemme hvordan datamaskinen låter drivstoff-og-luftblanding for å gjøre motoren drives effektivt og utslippene kommer ut av eksosrøret så ren som mulig. Når 3,8-liters Olds oksygen sensor går ut, kommer Check Engine lyset på. Oxygen sensor svikt vil føre til at motoren kjøre dårlig og kan føre til at bilen til å mislykkes en utslipp test. For å løse problemet, må du bytte ut sensoren. Du kan gjøre det selv hvis du selv bare en liten hendig med en skiftenøkkel. Du trenger
Heat riser løsemiddel
3/8-inch skralle og utvidelse
Oxygen sensor socket
Anti-seize compound
Replacement oksygen sensor
Vis flere instruksjoner
en

pop panseret. Sørg for at motorrommet er kjølig å berøre. Lokaliser oksygen-sensor, som er i midten av eksos-manifolden, og er det eneste på manifolden som har en elektrisk plugg på den. Koble fra sensoren ved hjelp av hendene.
2

Spray varmen riser løsemiddel på oksygen sensor å løsne sine tråder. Tillate løsningsmidlet å sitte på sensoren i minst fem minutter. Unbolt sensoren fra manifolden med 3/8-inch skralle, forlengelse og oksygen sensor socket.
3

Påfør et tynt lag med anti-seize compound til gjengene på oksygen sensor . Installer oksygen sensor inn i manifolden med 3/8-inch skralle, forlengelse og oksygen sensor socket. Plugg ledningene inn i sensoren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/60762.html

Previous:
Next:

auto Bremser