Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Slik bruker du en Floor Jack på en Hyundai Elantra

The Hyundai Elantra er en unibody bil. Dette betyr at det ikke er noen stålramme, i stedet for en sammenhengende struktur av sveisede stålplater som har blitt kuttet og foldet inn i former, og deretter sveises sammen for å skape et lett, men meget sterk struktur. Ved hjelp av en hydraulisk gulv jack å løfte opp Elantra for tjenesten er greit så lenge det er utført riktig. Det er katastrofalt hvis det gjøres feil. Hyundai har spesifikke retningslinjer som må følges. Du trenger
Floor jack
Jack står
Vis flere instruksjoner
en

Jekk opp fronten på bilen med gulvet jack. Jack én side om gangen, finne jekken under nedre kontroll arm der foringen festes til kroppen. Dette området er kraftig forsterket og polstret av gummiforingen. Finne jack i dette området vil ikke skade unibody. Plasser en jack stå under den forsterkede området rett bak høyre forhjul og senke bilen på stativet. Gjenta denne prosessen for motsatt side.
2

Jack baksiden av bilen opp ved å plassere gulvet jack under bakakselen nær en av de ytre hjulene. Baksiden av bilen er lett og som en side løftes den motsatte side, heves også. Plasser jack stå rett foran bakhjulet under armeringen.
3

Jack bilen opp på den andre bakdekket. Det vil ha senket tilbake til bakken når gulvet jack ble utgitt og bilen ble senket på den bakre støttebenet. Plasser jack stå foran bakhjulet og senke bilen.
4

Fjern jack står i den rekkefølgen de ble installert. Jekke opp foran, en side om gangen, og fjern stands. Jekke opp bak og fjerne hvert stativ, en om gangen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/60945.html

Previous:
Next:

auto Bremser