Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan slå opp Idle Speed ​​på en innenbords påhengsmotor Båt Motor

Du kan slå den inaktive opp på en innenbords /utenbords (I /O) motor, men det bør være slått opp til de anbefalte spesifikasjonene bare. For høy tomgang vil være vanskelig på outdrive overføring når du går fra nøytral til stasjonen eller nøytral til revers. Hvis båten er en twin motor, må den inaktive være nøyaktig innstilt på samme turtall på begge motorene. Innenbordsmotorer er i et lukket rom og må være godt ventilert, slik gass røyk ikke bygge opp i kabinettet. Når noe arbeid gjøres på motoren, er det siste for å sørge for at alle slanger er på plass for veivhuset ventilasjonssystem og drivstoffsystemet. Du trenger
Common skrutrekker
Sett med skiftenøkler
Mus ører (valgfritt)
Vis flere instruksjoner
en

Ta av motordekselet. Plasser mus ører på den nedre enheten vannpumpe innløp dersom båten ikke er i vannet. Aktiverer vannet. Ta av luftfilter og ventilasjon slangen.
2

Start motoren og la den varmes opp til det punktet at choken åpnes. Grab gassen kobling på forgasseren og smekk den åpne et lite beløp, slik at rask tomgang cam vil løsne og motoren vil komme til en normal tomgang.
3

Vri tomgangsskruen (funnet mellom throttle linkage og forgasseren) med klokken for å heve tomgang. Juster som nødvendig. Slå av motoren. Sett tilbake luftfilter og ventilasjon slanger.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/60123.html

Previous:
Next:

auto Bremser