Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Chevy Suburban foran bremser Opplæring

The Chevy Suburban er den lengste levende modell å eksistere i General Motors familien til dags dato. Stasjonsvognen formet SUV kom i produksjon i 1935 og er fortsatt produsert på denne tiden. Bilen har gjennomgått flere generasjonsskifter designendringer og er tilgjengelig i 1/2-ton, 3/4-ton og 1-tonns modeller. Foran Bremsesystemet er sånn av andre sammenlignbare Chevy truck og SUV-modeller i sin vektklasse, med tanke på produksjonsår. Fjerne Caliper

Før du starter, sug ut halvparten av bremsevæske fra master sylinderen på Suburban og bytt deretter snap-on cap.
P Med den Suburban i parken eller første gir og parkeringsbremsen brukes, slepe nøtter må knekkes løs 1/8 av en sving før du løfter SUV. Løfte Suburban med en hydraulisk gulv jack eller en manuell saks jack og deretter støtte bilen på bukker vil være nødvendig. Arbeid aldri på et kjøretøy - særlig noe så tung som en Suburban - støttet av en jack bare. Fullføre fjerningen av slepe nøtter og deretter hjulene for å avsløre bremsene foran.

Fjern kalipperens ledeboltene. Dette vil kreve en 3/8-inch hex-head insert kontakt for en riktig stasjon socket. Ledeboltene har et sikringsanlegg ermet som vil trekke sammen med bolter.

Når begge skruene er fjernet, kan du bruke et brekkjern eller en stor rettholt skrutrekker for å fjerne bøylen og pad forsamlingen fra rotoren.

Support målepunktet på opp suspensjonen med mekanikk wire, en provisorisk krok eller en strikk ledningen.
Bytte Pads

elektrodene er festet til bøylen med sitter klipp. Disse klippene kan være unseated og fjernes ved å overbevise dem med en lirke bar eller skrutrekker. Påhengsmotoren pad hadde to horn klipp festet til bøylen boliger. Inboard pad hadde en tredelt klipp som sitter inne i bøylen stempelboringen.

Når elektrodene er fjernet, vil en 6-tommers C-klemmen være nødvendig å trykke ned bøylen stempelet innover for å gjøre plass til den nye pads.

Før du installerer de nye pads, slipe en ren overflate på bøylen anker og bøylen anleggsflaten og deretter bruke en liberal lag med silikon brems smøremiddel eller en grafitt-basert anti-seize compound.

Før du bytter kalipperne, bruke et belegg av glidemiddel på sikringsanlegg lysbilder av ledeboltene før du installerer dem.
Skifte rotorene

Hvis du erstatter rotorene, bør du være i stand til å fjerne dem når bøylen og pad montering fjernes. I noen tilfeller kan rotorene henge fast i navets flens ved korrosjon og må være overbevist seg med noen skarp smaker fra en stor hammer. Rengjøring av anleggsflaten av navet flens er en god idé å sørge for riktig plassering av den nye rotoren. En die-jeksel med et kurs istandsetting plate fungerer godt.

Sørg for å rengjøre rust-forebyggende belegg av av den nye rotoren med en del renere eller brems ren.
Wrapping it Up

Når rotoren og pads har blitt erstattet, installerer bøylen på rotoren og sett inn igjen lubed ledeboltene. Stram dem til 35 - til 40-fot pounds med en momentnøkkel og 3/8-inch hex-head insert socket. Skift hjulene og slepe nøtter og stram til mutrene flush til navet flensen. Når du senke Suburban, re-moment slepe nøtter mellom 120 - til 140-fot pounds (avhengig av året og dreiemoment spesifikasjoner)

Pump foten bremsepedalen for å erstatte caliper stemplene til sin opprinnelige posisjon. og re-sete de nye pads til rotoren. Når pedalen føles fast, bør stemplene være greit. Kontroller og juster bremsevæske i master sylinderen. Legg bare ny bremsevæske, hvis det er nødvendig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/57354.html

Previous:
Next:

auto Bremser