Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Slik fjerner vannpumpen på en 1997 Cadillac 4.6L

Den mekaniske vannpumpe på forsiden av 4,6-liters motor som finnes i enkelte modeller av 1997 Cadillacs sirkulerer kjølevæske gjennom motorblokk og radiator. Hvis vannpumpen svikter, så kjølevæsken har ingen måte å sirkulere, og det vil ikke gjøre jobben sin. Dette kan føre til en overopphetet motor, som kan til slutt føre til at motoren til å sprekke. Hvis du legger merke til motorens temperatur begynner å stige, så kan du fjerne vannpumpen å få den testet eller å erstatte det. Du trenger
Drensvannsoppsamler
3/8-inch skralle og socket sett
3/8-inch breaker bar
Vis flere instruksjoner
1

Sett et avløp pan av petcock på undersiden av radiatoren. Åpne som petcock for hånd, slik at kjølevæsken i radiatoren og motoren til å søle ned i pannen.
2

skru fra hverandre luftfilter forsamlingen fra motoren med 3/8-inch skralle og socket. Flytt luftfilter komponenter ut av motorrommet slik at du har plass til å arbeide.
3

Finn strammer på forsiden av motoren, som er på passasjersiden av blokken . Slå denne strammer klokken med 3/8-inch breaker bar, trekk beltet ut av vannet pumpen skivene.
4

unbolt vannpumpen skivene fra motoren ved hjelp av 3/8-inch Ratchet og socket. Unbolt vannpumpen fra motoren med 3/8-inch skralle og socket og trekk den bort fra motoren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/61367.html

Previous:
Next:

auto Bremser