Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Brake Rotor installasjon for en Land Rover

rotorer på Land Rover tjene som friksjon poeng for bremseklossene å bremse ned og stoppe bilen. Bremsekalippernes sitter over rotoren og har to bremseklosser, ett foran og ett bak rotoren. Når du trykker på bremsepedalen med foten, aktiverer den bøylen. Bøylen presser deretter ut et stempel og presser rotoren mellom de to elektrodene. Friksjonen skaper varme, og hvis de bremseskiver blir for varmt, kunne de bøyer seg. Det er andre grunner til å erstatte rotorer, for eksempel skade fra bremseklossene iført altfor tynn før du endrer dem. Du vil vanligvis endre rotorer samtidig du endre bremseklossene. Du trenger:
Automobile jack
bremseklosser
Jack stå
hjulmutternøkkel
Wire bånd
Tenger
Gummiklubbe
skrutrekker
Show Flere Instruksjoner
en

Park Land Rover på et plant underlag og skru av tenningen og plasser bremseklosser bak bakhjulene.
2

Jekk opp Land Rover bruke bil jack. Plasser en jack stå under bilen, nær jekkpunktet. Hev jack stå opp til rammen.
3

Ta av hjulet ved hjelp av hjulmutternøkkel. Fjern bremsekalippernes bruker socket og skralle. Fest målepunktet til spankulere hjelp av en wire slips. Ikke la bremsekalippernes henger eller du vil skade bremsen linjen.
4

Fjern rotoren festeskruene med skrutrekkeren. Trekk rotoren av hjulsammenstillingen. Hvis det ikke kommer ut lett, traff den med gummihammer flere ganger før den bryter løs.
5

Sett den nye rotoren på hjulet og stram skruene med en skrutrekker. Sett bøylen i festebraketten og skru til boltene med socket og skralle. Sett hjulet tilbake på Land Rover og trekke til mutrene med hjulmutternøkkel.
6

Fjern jekkfoten fra under Land Rover og lavere bilen med jekken på bakken. Gjenta prosessen på den andre hjulet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/58509.html

Previous:
Next:

auto Bremser