Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan Luft ABS bremser på en 1989 Silverado

The 1989 Chevrolet C /K 1500 var utstyrt med bakhjul ABS bremser, vanligvis kjent som RWAL. Blokkeringsfrie bremser eller ABS krever en primær og sekundær blødning å fjerne all luft fra systemet. Systemet kombinerer ABS-modulen med den primære bremsesystem og også inneholder en kombinasjon ventil og en isolasjons-avlastningsventil. Alle disse komponentene må luftes på 1989 C /K 1500 RWAL system. Blødning bremsene vil skape sterkere bremsekraft ved å utvise luft som svekker det fra systemet. Den RWAL systemet skal luftes helst en linje er fjernet og etter skifting av noen brems linje komponenter. Du trenger
Tire jern
2-ton eller større kapasitet gulv jack
fire bukker
en kan PB Blaster, Flytende Wrench, Freeze-Off eller lignende penetrerende spray
Open- fastnøkkel satt
en gallon eller større dryppformen
en kopp eller tom smør container
Assistant eller andre person
Låsetenger eller elektrisk tape
1-pint DOT 3 eller høyere bremsevæske

Vis flere instruksjoner
en

Park Chevrolet på et helt plant oppkjørselen eller overflate. Åpne panseret på 1500. Kontroller nivået i bremsevæskebeholderen og fyll den til "Full"-merket på siden, hvis det er nødvendig. Installer Væskebeholderen lokket og membran tilbake på reservoaret, og låse den når du er ferdig med å fylle.
2

Finn kombinasjon ventil under master sylinder og reservoar. Kombinasjonen ventil bare har en ledning går til det. Ikke forveksle dette med dump ventil, som har fire ledninger. Lokaliser nål på toppen av ventil kombinasjon. Installer låsing tang eller tape rundt kombinasjonen ventil for å holde pinnen ned for hele blødning prosessen.
3

Løsne forhjulene slepe nøtter med et dekk jern. Løft fronten på lastebilen med en jack. Place bukker under fremre rammen skinner, bare innover fra de nedre kontroll armer. Senk lastebilen opp på tribunen. Fjern de fremre slepe nøtter, deretter fjerne svinghjulet fra lastebilen.
4

Løsne på bakhjulene slepe nøtter med et dekk jern. Hev baksiden av lastebil med en jack. Place bukker under bakakselen bolig, ca 6 inches innover fra bakhjulene. Senk lastebilen opp på tribunen. Fjern de bakre slepe nøtter helt, deretter fjerne bakhjulene fra lastebilen.
5

Spray alle fire bleeder skruer på foran og bak bremser med aerosol rust gjennomtrengende spray. Spray bleeders innover på forsiden calipers slik at du ikke ved et uhell får den gjennomtrengende spray på noen av dine foran brems komponenter. La penetrerende spray å sette på bleeder skruer i minst 10 til 15 minutter. Spør en assistent til å sitte i førersetet av lastebilen nøye etter penetrerende spray har satt.
6

Be assistenten til å trykke på bremsepedalen så langt som det går nedover og hold den. Plasser et drypp panne under passasjer bakbrems forsamlingen. Åpne lufteskrue på passasjersiden bak brems forsamlingen med en fastnøkkel. Tillate kombinasjonen av bremsevæske og luft for å la systemet og angi dryppformen. Lukk utluftingsskruen og instruere assistenten å slippe bremsepedalen. Gjenta dette trinnet tre ganger på passasjer bak på lastebilen.
7

Gjenta trinn 6 på førerens bakbremsen montering. Kontroller bremsevæske reservoaret under panseret, og fyller om nødvendig. Installer reservoaret lokket og mellomgulvet og låse den, er når du fyller fullført.
8

Be assistenten til å trykke på bremsepedalen så langt ned som det går og hold den. Plasser drypp panne under passasjersetet foran målepunktet. Åpne lufteskrue på bøylen med en fastnøkkel og la kombinasjonen av bremsevæske og luft å unnslippe. Lukk utluftingsskruen og instruere assistenten å slippe bremsepedalen. Gjenta dette trinnet tre ganger på passasjersiden av bilen.
9

Gjenta trinn 8 for å fullføre den primære blødning på førerens foran målepunktet. Kontroller bremsevæske reservoaret, og fyll den om nødvendig. Installere og låse reservoaret lokket og mellomgulvet når du fyller er fullført.
10

Plasser renne pannen under passasjer bakbrems forsamlingen. Instruere assistent til å pumpe bremsepedalen fem til ti ganger, eller til bremsepedalen blir stiv og hard å trykke ned. Fortell din hjelp for å holde vekten av foten på pedalen og følg pedalen til gulvet i lastebilen. Åpne passasjeren bak lufteskrue. Lukk utluftingsskruen når trykket fra linjen slippes. Gjenta dette trinnet til kun bremsevæske kommer ut av den bakre bleeder, snarere enn luft og væske blandet.
11

Gjenta trinn 10 på førersiden bak, fulgt av passasjeren foran, deretter førerens foran lastebilen, for å fullføre blødning prosessen. Sjekk din bremsevæske reservoaret når du flytter fra baksiden til fronten av lastebilen, og fyll den om nødvendig. Sett på lokket og membranen under fylling foregår, og låse reservoaret lokket på plass. Instruere assistent ut av bilen nøye. Fjern låsetangen eller tape fra kombinasjonen ventilpinn.
12

Installer alle fire hjulene på bilen og trekke til mutrene tettsittende bruke et dekk jern. Hev baksiden av lastebilen ut av bukker, og deretter fjerne bukker fra under bilen. Senk bilen til bakken. Hev foran lastebilen ut av de bukker, deretter fjerne stands fra under bilen. Senk foran lastebilen til bakken. Trekk til alle fire hjul slepe nøtter i en "stjerne" mønster til 120 fot-pounds av dreiemoment, med en 1/2-inch-drive momentnøkkel og hjulmutter socket.
13

Be din assistent å lene seg tilbake i førersetet av lastebilen. Plasser en kopp eller tom smør container under isolasjon-dump ventil, som har fire ledninger koblet til den på ledningsnettet. Instruere assistent til å pumpe bremsepedalen til pedalen er stiv og til å holde foten på pedalen og følg den til gulvet. Åpne lufteskrue på bunnen av isolatet-avlastningsventil for å slippe luft fra ventilen. Lukk bleeder når trykket har blitt sluppet, og fortell din assistent slippe bremsepedalen.
14

Gjenta blødning prosessen i trinn 13 til bare bremsevæske kommer ut av isolasjon-dump ventil. Kontroller og fyll væske reservoaret. Installere og låse reservoaret lokket når du er ferdig med å fylle.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/59325.html

Previous:
Next:

auto Bremser