Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Slik fjerner en Fiero Fuel Pump

The drivstoffpumpe i en Pontiac Fiero ligger inne i bensintanken. Drivstoffpumpen dirigerer drivstoffet direkte fra tanken deretter ned drivstoff linjer til motoren. Hvis drivstoffpumpen går ut, vil motoren ikke får riktig mengde drivstoff, og din Fiero vil ikke kjøre. For å løse problemet, må gasstanken bli droppet ut av kabinettet og bensinpumpen fjernet slik at det kan skiftes ut eller vedlikeholdes. Du trenger
Jack
Jack står
Wood blokk
3/8-inch skralle, forlengelse og socket satt
Flat skrutrekker
Brass hammer
Brass drift

Vis flere instruksjoner
en

Fjern bensinpumpen sikringen fra sikringsblokken plassert inne i Fiero på førersiden av dashbordet under rattet. Sveiv motoren og la den gå til den motoren kveles. Løfte alle fire hjulene på Fiero av bakken med en jekk og fest den på bukker under alle fire hjørner. Åpne gassen døren og ta av bensinlokket.
2

Fjern ledningene fra toppen av gasstanken manuelt. Fjern bakken skruen på tanken med en 3/8-inch skralle og socket.
3

Skru av slangeklemmer som holder drivstoff linjer til tanken med en flat skrutrekker. Trekk linjene ut av tanken.
4

Plasser en trekloss på toppen av jack løft det opp til den berører bunnen av bensintanken. Unbolt gasstanken stroppene fra chassis med 3/8-inch skralle, forlengelse og stikkontakter, deretter sakte senke jekken på bakken. Koble eventuelle gjenværende ledningene på tanken også.
5

Fjern låseringen som holder bensinpumpen på tanken med en messing hammer og messing drift. Ta bensinpumpen forsamlingen ut av bensintanken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/61308.html

Previous:
Next:

auto Bremser