Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Sprakk motorblokk Symptomer

Et sprukket motorblokk er en sjelden, men potensielt alvorlig, motor problem som kan oppstå av ulike årsaker. Ansvarlig for innkapsling og sikring av de viktigste forbrenning sentrene i en motor, er en motorblokk laget for å være svært holdbare og varme /kulde bestandig. Men motorblokker kan, og gjør, utvikle sprekker. Det er noen åpenbare tegn på en sprukket motorblokk. Olje i Frostvæske

Engine frostvæske som har olje blandet i det er et klassisk tegn på en sprukket motorblokk og /eller en blåst toppakning, kan begge gi sirkulerende motor frostvæske å blande med sirkulerende motor olje. Motorblokken inneholder de små passasjeveier gjennom hvilke olje og frostvæske sirkulerer et kjøretøys motor. Hvis en motorblokk sprekk utvikler seg i umiddelbar nærhet til disse passasjene, sirkulerende motorolje kan blande med, og forurenser, sirkulerende motor frostvæske. Denne tilstanden kan vanligvis kontrolleres når motoren radiator hetten er fjernet og tilstanden til motoren frostvæske er inspisert.
Frostvæske i Olje

Akkurat som en sprukket motorblokk kan tillate motorolje for å blandes med sirkulerende frostvæske, kan den motsatte situasjon kan også oppstå: frostvæske kan blandes med sirkulerende motorolje. Denne typen situasjon skjer bare når en motor blokk har en alvorlig nok eller dypt nok crack som gjør at frostvæske inn i motoren olje passasjer. Normalt produserer frostvæske-forurenset olje en morsom lukt og /eller synlig røyk kommer fra bilens eksosrør, eller klart, melkeaktig-farget olje som kan visuelt sett på motoren peilepinnen under en rutinemessig olje inspeksjon.

Lav Motor Compression

Engine komprimering, som er sluttresultatet av motorens forbrenning, ligger innenfor motorens sylindere, som er plassert i det viktigste motorblokken. Et sprukket motorblokk kan resultere i lav motor kompresjon Hvis sprekken er alvorlig nok og /eller dyp nok inne i motor-blokken for å stikke hull hvilken som helst av motorens sylindere. På dette punktet, er normal motor forbrenningstrykket forstyrret, noe som i sin tur reduserer motorens kompresjon og resulterer i dårlig motorytelse.
Engine Smoke

Engine røyk er ofte sett i biler med sprukne motorblokker. Røyk som kommer fra innenfor en motor er vanligvis forårsaket av en sterkt sprukket motorblokk, en sprekk alvorlig nok til å la motorens forbrenning og motorens avgasser, som normalt er tilstede som sort og /eller blålig grå farget røyk, til å strømme direkte ut av den sprukne parti på motorblokken. Disse typer alvorlig motorblokk frakturer normalt skape alvorlige motor ytelse problemer, i tillegg til synlig røyk.
Visual Crack in Block

Mange ganger, en rutine kjøretøyets motor inspeksjon vil avdekke en sprukket motorblokk. Hvis en motor er rent nok og fri for skitt og /eller sot, en visuell motor inspeksjon, som er ofte utført under en rutinemessig motor tune-up eller motoren kan få øye på motorblokken sprekker som er alvorlige nok til å forårsake betydelig oppsprekking på motorblokken omhylningsmaterialet. Normalt store motorblokken sprekker føre til åpenbare motor mekaniske symptomer, men i sjeldne tilfeller der ingen motor mekaniske symptomer er produsert, kan store motorblokken sprekker bli oppdaget visuelt under rutinemessig vedlikehold på motoren.
Engine Overoppheting

Engine overoppheting kan oppstå hvis en sprukket motorblokk er alvorlig nok til å la motoren frostvæske å lekke ut av motoren, noe som fører motortemperaturer å stige, og motoren overopphetes. Motor frostvæske sirkulerer dypt i en motorblokk, i og rundt hovedmotoren forbrenningskammer. Derfor ville bare alvorlige motorblokken sprekker, sprekker som strekker seg dypt nok inne i en motor å avsløre passasjene der frostvæske sirkulerer, føre til at motoren overopphetes.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/59940.html

Previous:
Next:

auto Bremser