Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan erstatte Front bremseklosser på en 2001 Honda Civic

Dine bremser er den viktigste del av sikkerhetsutstyr på bilen din. Det er viktig å ta vare på bremsene for å opprettholde det høye nivået av å stoppe ytelsen de leverer. Honda Civic er utstyrt med skivebremser foran som standard utstyr. Bytte pads montert på disse bremsene skal ta under en time i ideelle forhold. Du trenger
Bremseklosser
Ratchet og socket sett
Floor jack
Jack står Kalkun baster
hjulmutternøkkel
Mechanic sin oppslagstavle
C-klemmen

Vis flere instruksjoner
en

Trekk panseret utløserspaken innsiden av Civic til pop panseret. Flytt til panseret og løfte den opp ved å dra i utløseren under. Koble kabelen til minuspolen på batteriet, med skralle og socket, og sette kabelen til side. Finn master bremsesylinderen reservoaret på baksiden av motorrommet på førersiden. Fjerne halvparten av fluidet i bremse-master sylinder reservoar med en kalkun baster. Bruk aldri bremsevæske - sted væsken i en lukket beholder og kast det riktig
2

Bruk hjulmutternøkkel å løsne mutterne på begge hjulene.. Løft fronten av Civic opp fra bakken ved hjelp av et gulv jack. Støtte fronten av kjøretøyet oppjekket plassert under. Fullfør fjerne slepe nøtter og trekke hjulene ut av akselen å avsløre frambremsen maskinvare.
3

Bruk en skralle og socket å fjerne de to boltene som holder målepunktet på bøylen mount . Løft bøylen ut av bremse rotoren å avsløre bremseklossene. Suspendere bøylen på en suspensjon komponent med mekaniker wire.
4

Ta ut bremseklossene fra bøylen mount og løsne klemmene fra pads, hvis montert. Plasser en av de gamle pads over caliper stempel og skyv det tilbake inn i bøylen med en C-klemme.
5

Fest klemmene til de nye bremseklosser og plassere dem på bøylen mount. Fjern mekaniker wire og skyv bøylen over bremseklossene og rotoren. Bytt festeskruene og stram dem med skralle og socket. Gjenta prosessen med det andre hjulet.
6

Monter hjulene på akselen og hånd trekke til mutrene. Jekke opp bilen nok til å fjerne bukker, senk deretter Civic på hjulene. Fullfør stramme mutterne med hjulmutternøkkel.
7

Koble den negative batterikabelen. Legg fersk bremsevæske til brems master sylinder reservoaret før den når toppen streken. Pump bremsene fire til fem ganger så de nye putene kan stille.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/58899.html

Previous:
Next:

auto Bremser