Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan å gjøre en Brake jobb på en Pontiac Vibe

The Pontiac Vibe er mekanisk identisk med Toyota Matrix slik reparasjon manualer tilgjengelig dekke både biler. Skifte bremseklosser er en av de enkle jobbene du kan gjøre hjemme for å spare penger samtidig som bilen kjører godt. Bremsene er utstyrt med hvin pads som vil gjøre en støy når puten er iført tynne. Hvis du har hørt din bremsene hvin når du kommer til en stopp, er det sannsynligvis på tide å bytte bremseklossene. Du trenger
Replacement bremseklosser
Bremsevæske
hjulmutternøkkel
Bil jack
Jack står
bremseklosser
Socket satt
Tenger
Flat head skrutrekker
Momentnøkkel
Plastikkslange
Vis flere instruksjoner
en

Løsne, men ikke fjern, slepe nøtter på forhjulene med en hjulmutternøkkel. Løft den ene siden av bilen med en jekk. Plasser en jack stå under rammen rail bak forhjulet og senk jack. Løft den andre siden av bilen og sette en annen jack stå under rammen rail. Senk bilen på bukker med jekken. Klosser bak bakhjulene på bilen.
2

Fjern lug nuts fra forhjulene deretter fjerne hjulene fra bilen. Fjern de to boltene som holder bremsen sylinderenheten på bremseskiven. Vær forsiktig så du ikke skader bremsevæske linje knyttet til bremsesylinderen. Skyv sylinderenheten av platen. Bruk et stykke ståltråd til å henge på bremsen linje for å unngå skade.
3

Lirk bremseklossene ut av sylinderen forsamlingen med en flat skrutrekker. Legg merke til plasseringen av bremseklossene, shims og hvin plate. Installer de nye bremseklossene i samme retning som de gamle. Bruk en tang til å skyve bremseklossene fra hverandre langt nok slik at du kan skyve dem over på bremseskiven.
4

Sett inn festeboltene til 79 fot-pounds av dreiemoment med en momentnøkkel. Gjenta trinnene over for den andre forhjulet. Hvis du ikke klarer å lirke bremseklossene fra hverandre langt nok til å skli dem over disk, må du kanskje å blø bremsen linjen. Finn bleeder pluggen på baksiden av sylinderen forsamlingen. Løsne pluggen og feste en vinyl rør til bleeder pluggen og sette den andre enden av røret i en krukke. Lirk putene fra hverandre før du kan skli dem over disk. Stram bleeder plugg til 74 fot-pounds av dreiemoment.
5

Monter forhjulene. Trekk til hjulmutrene i stjernemønster. Begynn med den øverste mutteren deretter tegne en imaginær stjerne til nedre venstre og stram at mutteren. Fortsett stjernen mønsteret til øvre høyre, venstre øvre senk høyre.
6

Løft den ene siden av bilen med jekken før du kan fjerne støttebenet. Fjern støttebenet og senk jack. Løft den andre siden og ta den andre jack stå senk bilen. Fjern bremseklosser. Trekk til hjulmutrene til 103 fot-pounds av dreiemoment, igjen ved hjelp av en stjerne mønster.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/58722.html

Previous:
Next:

auto Bremser