Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan Overhaling master sylindere

The master sylinder er pumpen som skaper press for å bli overført til de enkelte hjulene til å stoppe et kjøretøy. Bremsesystemet er under et enormt press når bremsepedalen trykkes. At trykket blir forsterket kraftig av et vakuum eller elektrisk brems booster, bedre kjent som strøm bremser. Det er viktig at integriteten til bremsesystemet være sterk nok til å håndtere den ekstreme trykk. Enhver pedal fade eller sylinder lekkasjer funnet i master sylinderen må løses ved ombygging eller utskifting av sylinderen. Du trenger:
Vernebriller
Master sylinder gjenoppbygge kit
Interne snap ring tang
to åtte-tommers brems linjer
Skrutrekkersett
Tubing skiftenøkkel sett
Brake finpusse
3/8 drill motor
Shop filler
Spray brems renere
Penetrating olje
Vise
Vis flere instruksjoner
Demonter Master Cylinder
1

Ta på vernebriller, korken master sylinder og hell bremsevæske ut av reservoaret.
2

Klem master sylinder i en skrustikke. Fjern push-rod støv støvel og den interne snap ring fra den åpne enden av sylinderen, ved hjelp av snap ring tang.
3

Fjern dobbel cup stempel stempelmontasjen fra master sylinderen og plassere de indre deler på en ren butikk fille i den rekkefølgen de ble fjernet.
4

Spray og rengjøre hele master sylinder inne og ute, ved hjelp av brems renere. Tørke opp eventuelle gjenværende brems renere og væske ved hjelp av en butikk fille eller trykkluft, hvis tilgjengelig.
5

Inspiser de tomme sylinderen for riper. Spray sylinderløpet med penetrerende olje og kjøre en brems finpusse, kastet i en 3/8 drill motor, inn og ut av sylinderen fødte for å rydde opp og fjerne eventuelle riper.
6

Spray og re-rense hele master sylinder, inkludert sylinderløpet og væske reservoarbergarter.
Bygge Master Cylinder
7

Spre innholdet i master sylinder reparasjonssett på en rengjøre tørr butikk fille. Esken skal inneholde minst en ny dobbel cup stempel, push-rod støv støvel og låseringen.
8

Hell en liten mengde ny bremsevæske inn i sylinderen.
9

Sett den nye master sylinder stempel og stempel kit i samme rekkefølge som de gamle interne deler ble fjernet og vises på butikken fille. Konsultere og følg instruksjonene for eventuelle endringer eller komponent forbedringer i det nye kit.
10

Skyv stempelet stempelet inn i sylinderen mens du installerer en ny intern snap ring i sporet på slutten av sylinderen fødte .
11

Fyll master sylinder med ren bremsevæske mens master sylinderen er festet oppreist i skrustikke.
12

Skru de to korte bremseslanger, ett i hver kammer av master sylinder linje åpninger.
13

Bøy de to linjene, uten knekk dem, så den åpne enden er under vann i bremsevæske i master sylinderen reservoaret. Pumpe stempelet stempelet i sylinderen hylsen med en skrutrekker inntil luftbobler blir sett kommer ut av de to bremseslanger.
14

Fjern de to korte bremseslanger, installerer master sylinderen cap og installere støv støvelen over den åpne ende sylinderboringen. Master sylinder er klar til å bli installert på kjøretøyet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/58723.html

Previous:
Next:

auto Bremser