Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Når Bytte skivebremser må rotorene må slås?

Den raske svar på om rotorer må slås (også kjent som maskinert eller reasfaltert) er nei. Slå rotoren fjerner den fra bilen og bringer den til en dreiebenk eller benytter en på bilen dreiebenk, som vil true til rotoren til navet på bilen. Når du skifter pads i dag, vil imidlertid mange brems installasjon og reparasjon av anlegg vil slå eller erstatte rotorene. Begrunnelsen er todelt: Det vil gi en ren overflate for putene å bryte inn på samt minimere kundeklager. Skifte Disc Bremser

Begrepet "skivebremser" refererer direkte til rotoren, til tross for friksjon materiale kommer fra pads. Når du skifter pads, inspisere rotorene grundig for å lete etter spor, rust groper, harde eller varme flekker (misfargede avvik i overflaten av rotoren plater) eller visuelle sprekker. Måle tykkelsen av rotoren, anvendelse av et mikrometer, vil sikre at rotoren har nok materiale til å tillate dreie det om noen av de ovennevnte symptomer er til stede (bortsett fra sprekker, hvilket krever erstatning). Hvert merke og modell kjøretøyet har ulik størrelse rotorer i lengde og diameter. Som friksjonsmateriale av elektrodene gnir mot rotoren, rotoren tynner nedover, men ikke så mye som elektrodene. Men rotorene har det som kalles kast. Dette betyr at de har bare lov til å bli så tynn i bredden. Når de når en viss bredde, de ikke lenger har kapasitet til å opprettholde den intense varmen de må tåle under oppbremsing.

Inspiser pad slitasje for å fastslå om du skal slå en rotor. Pads fast i bøylen transportør eller fast caliper stempler som forårsaker for tidlig pad slitasje eller kantete slitasje vil skape varme flekker på rotorene som bør - men kanskje eller kanskje ikke - være i stand til å bli slått ut på en dreiebenk
<. p> I tillegg vil en skjev rotor som fører til en merkbar vibrasjon ved bremsing mest sannsynlig ikke tilpasse seg en resurfacing, på grunn av overdreven runout. Når en rotor er skjev, oftest forårsaket av billig materiale eller sterk varme, maskinering fordreining av rotorene vil være nominell og midlertidige i beste fall.
Identifisere Rotor
< p> Når du har fjernet bøylen, i tillegg til pads og transportør eventuelt inspisere rotorene. Som nevnt, kan noen visuelle rust groper, overflate sprekker eller spor forårsaket av metall backing plater av putene bli kompromittert. Harde eller varme flekker på rotoren kan heller ikke ta godt til resurfacing biter på bremsen dreiebenk. I tilfelle av riller i rotoren, krever mikrometer måling flere avlesninger i og ut av sporene for å avgjøre om kan skru ned rotoren på dreiebenken for å skape en jevn overflate på det laveste måling. Synlige linjer i rotoren, som kalles en rekord effekt (mye som linjene på de gamle LP-plater) kan slås ut så lenge rotoren er innenfor målspes.

Glatt underlag på bremsen rotoren gir den nye pads en frisk overflate for å bremse inn. Uten rotoren være glatt, vil de flate elektroder ende opp på seg bort til overflaten av rotoren og forårsake uønskede symptomer bremsing.

Rotorer som viser ingen tegn på visuelle avvik, eller som ikke ble vibrerende fra overdreven runout før putene ble byttet ut, trenger kanskje ikke å bli betjent.

rotorer i dag

De fleste rotorer for biler i dag er importert fra andre land. Selv om dette har falt prisingen betydelig ned, har det også kompromittert kvaliteten på rotorene. Snu rotorene er ikke så økonomisk levedyktig som å erstatte dem med nye. Før man beslutter å klapse på pads, maskin rotorene eller erstatte dem, sammenligne hvordan putene er iført, hva tilstanden på rotoren er og om det er billigere eller bare litt dyrere å erstatte dem, heller enn å snu dem.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/57519.html

Previous:
Next:

auto Bremser