Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> dekk >> Content

Kjør Flat Vs . Regelmessige Dekk

En flat dekk har tradisjonelt vært en umulighet å kjøre på. Tilgjengeligheten av run- flat dekk har oppstått for å motvirke det, på grunn av konstant mulighet for at vanlige dekk ansikt i går flatt . Regelmessige Tire Problemer

kjøre en vanlig dekket over en spiker eller andre skarpe gjenstander som punkterer dekket kan føre til en umiddelbar utblåsning som krever øyeblikkelig endring på stedet , vanligvis med en mindre reserve. Fortsetter å kjøre med en vanlig dekk som er flatt kan føre til felgska .
Selvlukkende Run- Flat dekk

Run -flat dekk som er selvlukkende har en ekstra foring av punktering tetningsmasse under slitebanen at tetningslistene rundt en gjenstand som en spiker som punkterer dekkene , så fikser punkteringen øyeblikkelig og permanent etter at spiker eller andre gjenstander er fjernet . Hvis dekket ikke kan tettes hullet , vil luften likevel lekke langsommere enn et vanlig dekk . Andre run- flat dekk har sidevegger som støtter bilen uten luft i dekket , eller ekstra støtte run -flat systemer som motstår deflasjon .
Run - Flat Ulemper

Mens run- flat dekk tillate en driver til midlertidig fortsette kjøring og har mer valg over hvor og når du skal skifte dekk , koster run- flat dekk mer å erstatte. Blant andre hensyn , de veier mer og har fortsatt utblåsninger under visse forhold.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/tires/98235.html

Previous:
Next:

dekk