Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> dekk >> Content

Hvordan er bilen Dekk Gradert?

Dekk karakterer er den viktigste faktoren for å vurdere når du kjøper ny gummi. Disse karakterene vil fortelle deg størrelsen, hastighetsklasse og tilsiktede resultater spekter av dekket ditt. Dimensjonering

Det siste nummeret på dekkets informasjon stripen er felgstørrelse. En P275/60/ZR15 dekket passer en 15-tommers felg.
Width

De tre første sifrene i rating stripen er dekkets bredde i millimeter. En tomme tilsvarer 25,4 millimeter, så en 185 dekk er omtrent 7,5 inches bred.
Aspect Ratio

tosifret tall i sentrum av informasjonen stripe er dekkets sideforhold (profil), som er dens sidevegg høyde dividert med bredden. Dekk med lavere (under 50) profiler har kortere sidevegger og er rettet mot håndtering.
Hastighet

indikerer De to brevene før felgstørrelse dekk speed rating, noe som starter på M-rated (81 miles per time) og øker med Z-rated (149 + mph). W-rated er 168 km /h, og Y-karakter er den høyeste på 186-plus mph.
Dekktyper

informasjon stripe som begynner med en P indikerer en passasjer bildekk. LT står for lett lastebil (SUV), og ST står for spesiell trailer. Lastebiler og SUVer bør bare bruke heavy-duty LT-karakter dekk, og ST dekk bør aldri brukes på alt annet enn trailere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/tires/98074.html

Previous:
Next:

dekk