Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> dekk >> Content

Slik fjerner en avrundede Lug Nut

De hjulmuttere på hjul holde felgene festet til bilen, slik at du ikke mister et hjul under kjøring nedover veien. Som enhver mutter, skjønt, kan du stripe utenfor hex form, runder av slepe til et punkt der det synes umulig å fjerne. Du kan sannsynligvis få lug mutter av uten å ty til en profesjonell mekaniker, men du må være kreativ for å gjøre det. Du trenger
1/2-tommers socket satt
1/2-inch breaker bar
5-lb slegge
Vis flere instruksjoner
1

Bestem hvilken størrelse lug mutter på hjulene ved hjelp av 1/2-inch socket sett, ved hjelp av en av de ikke-strippet kabelsko på rattet. Når du vet størrelsen, velg en kontakt som er en størrelse mindre og skyv det over den avrundede hjulet lug. Hvis det passer, kan du gå en annen størrelse mindre til du finner en som bare så vidt ikke får plass på skoen. Sørge for, når du har funnet ut hvilken størrelse du bruker, at du velger en kontakt som du ikke vil bruke, fordi denne kontakten er bundet til å bli skadet i prosessen med å fjerne din nedstrippet lug mutter.
2

Hold kontakten over avrundede lug mutter og skyve den over lug mutteren så langt som det går. Deretter holder det ved sidene og hamre den på plass med 5-lb. slegge. Hamre kontakten hele veien på lug før det er solid på det og vil ikke vri i alle retninger.
3

Sett 1/2-inch breaker bar på kontakten og slå det mot klokken for å løsne hjulet lug. Så kast den gamle lug og kontakten hvis den er skadet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/tires/98123.html

Previous:
Next:

dekk