Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> dekk >> Content

Slik konverterer dekktrykket til Metric

Dekktrykk representerer inflasjon nivået av et bildekk . Å sørge for at bilens dekk er riktig lufttrykk fører til bedre gass kjørelengde og lengre holdbarhet dekk , ifølge US Department of Energy. I USA , er lufttrykket i dekkene målt i pounds per square inch . Men i det metriske systemet , er enheten kilopascal brukes til å uttrykke mengder press. Å konvertere til metriske trykkenheter , må du vite din dekkets anbefalte trykket i pounds per kvadrattomme . Du trenger
Kalkulator
Vis flere instruksjoner
en

Se på bilens informasjon om bilen plakat for å finne den anbefalte dekktrykk, målt i pounds per kvadrattomme (psi ) . Du finner plakaten på førersiden dørstolpen eller i hanskerommet . Det vil også være oppført i brukerhåndboken .
2

Del anbefalte Psi trykket med ca 0.145 konvertere fra Psi til kPa . For eksempel, hvis det anbefalte trykket er 29 Psi , dividere 29 med 0,145 for å få 200 kPa .
3 p Som en alternativ metode , kan du multiplisere den anbefalte Psi trykk av 6,895 konvertere fra psi til kPa . For eksempel, hvis det anbefalte trykket er 29 Psi , multiplisere 29 med 6,895 for å få 200 kPa .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/tires/98115.html

Previous:
Next:

dekk