Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> dekk >> Content

Hva er lov Angående Piggdekk Helårsdekk?

Vinterdekk, med sine dypere løpebaner, bedre veigrep på snø og is. Noen sjåfører tror at trekkraft kan forbedres ytterligere ved bruk av "pigger", små metall pinner som stikker ut dekkoverflaten. Piggdekk ble populær starten i 1960. Flere nylig, har de falt ut av tjeneste på grunn av fremskritt i mønsterdesign og, spesielt, viste ødeleggende effekten av pigger på veien flater. USA med ingen restriksjoner

Syv stater ikke regulere bruken av stenderne. Av disse, Wyoming, Colorado, Vermont og New Hampshire er underlagt lange vintre med mye snø og is. New Mexico og Nord-Carolina har varmere klima, men opplever tung snø i fjellområdene. Kentucky, til tross for noen store snømengder, tillater studs.
Stater som Forby piggdekk

Ni stater tillater ikke bruk av dekk studs overhodet. Sjåfører i de varme været delstatene Hawaii, Alabama, Florida, Louisiana og Mississippi har ikke behov for dem. I fire andre stater som opplever harde vintre, Minnesota, Wisconsin, Illinois og Texas (i de nordlige slettene og vestlige fjellområder), ble studs likevel gjort ulovlig, slik som å beskytte veier.

States slik at besøkende kan bruke piggdekk

Wisconsin tillater out-of-state biler å bruke pigger for ikke mer enn 30 påfølgende dager. Minnesota tillater utenlandske studenter og arbeidere til å bruke piggdekk.
Forbud bare i enkelte fylker

én stat, Maryland, forbyr dekk studs unntatt i 5 fjellrike fylker der Kraftig snøfall og bratte karakterer kan gjøre for vanskelige kjøreforhold. Dekk pigger er tillatt i disse fylkene bare i de kalde månedene.
USA med spesielle restriksjoner

Nebraska tillater sesongmessige bruk av piggdekk med spesiell tillatelse. South Carolina tillater deres anvendelse for sne og is, men studs er begrenset til 1/16-inch i lengde. Georgia tillater studs bare i snørike forhold, noe som ville nødvendiggjøre hyppige dekk eller kjøretøy endringer.
USA med Purely Seasonal Restriksjoner

Alle de resterende stater tillater bruk av piggdekk snø dekkene bare mellom visse datoer, vanligvis fra oktober eller november til midten av april. Av disse, Alaska og Michigan tillater lengre bruk av piggdekk i spesifiserte nordområdene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/tires/98028.html

Previous:
Next:

dekk