Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> dekk >> Content

Hvordan kjøpe bil dekk i Ohio

Vurderer Ohio er hjem til Goodyear Tire and Rubber Company, bør du ha noe problem utrustning bilen med et sett med dekk i Buckeye tilstand. Hvis du bor i Ohio og ønsker å ha garantier og service politikk på nye dekk innen lett tilgang, bør du vurdere å kjøpe dekkene på en av kjeden dekk forhandlere i Ohio. Mange kjeder tilbyr garantireparasjoner på noen av sine butikker, uavhengig av kjøpesummen butikken plassering. Du trenger
Vehicle dekkdimensjoner
Vis flere instruksjoner
en

Skriv ned dekkdimensjoner du trenger for bilen din. Disse tallene er en alfanumerisk kombinasjon kode på dekksidene. Skriv ned det året bilen din, merke og modell.
2

butikk for dekk og den beste avtalen på en rekke kjedebutikker tilgjengelig i staten. Conrad Tire Express har lokasjoner i fem forskjellige nordlige Ohio fylker. Dekk Source har flere steder i Akron-området. Dekk Discounters har steder i hele Columbus, Cincinnati og Dayton områder. Hver av disse forhandlere tilbyr garantier hedret på alle selskapenes butikker. For eksempel, hvis du kjøper et sett med dekk på en Conrad i Cleveland, vil det ære garantien på noe annet Conrad beliggenhet.
3

Kjøp all-weather dekk til bilen din hvis leve i Ohio. For de bare flytte til staten, er Northeast Ohio kjent for innsjø-effekt snø og is. Gode ​​all-weather dekkene er anbefalt for disse klima. For Northeast Ohio beboere, noen dekk eksperter anbefaler et sett med vinterdekk samt all round dekk. Vinterdekk bør slås ut for trygg vinterkjøring i vintermånedene. Plasser vinter piggdekk på mellom 1 november og 15 april i henhold til Ohio lov.
4

Søk online rubrikkannonser eller aviser rubrikkannonser for sett med brukte dekk hvis du er på et budsjett. Nettsider som Cincinnati, Cleveland eller Columbus Craigslist har seksjoner for bildeler og dekk. The Cleveland Plain Dealer, Columbus Dispatch og Cincinnati Enquirer er tre av de største avisene i staten og dekke de sørlige, sentrale og nordlige deler av delstaten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/tires/98301.html

Previous:
Next:

dekk