Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> dekk >> Content

Felger som ser ut som rotorene

Felger som ser ut som rotorer, også kalt spinner felger eller spinnere, er en måte å spiff opp bilen. I dag, passer de fleste nyere biler. Mange er forkrommet, så de fange lyset som de spinner og er sikker på å bli lagt merke til. Men du kan også få dem i svart og andre farger. Spinner Rim Vedlegg
p Hvis bilen allerede rir på et sett av tilpassede hjul, spinner rim vedlegg er det du leter etter. Hvis du har eldre hjul, kan du ha en negativ offset, hvor underlaget av hjulet er for nær disk /trommel, akselen eller bak midtlinjen av hjulet. I så fall, kan du ikke bruke spinnere. Imidlertid er moderne tilpassede hjul designet dypt nok til at de spinnende rim vedlegg trygt sitter inne i hjulet.
Spinner Rim Kits

Du kan kjøpe spinner rim kits spesielt designet for hjulene på visse bilmerker, som Ford hjul, Corvette hjul eller andre merker. Kits for felger som ser ut som rotorene er også tilgjengelig for SUVer og motorsykler. Slike kits inkluderer spinnere, adaptere, skruer og skiftenøkler og andre verktøy du trenger for å feste dem.

Spinner felger

Spinner felger kommer i mange størrelser. Finn ut hvilken størrelse hjul bilen har og kjøpe de spinner hjulene til å passe. Når du kjøper hjulene og spinner felger sammen, de er vanligvis dyrere. Men de fleste spinner felger kommer allerede balansert, med de roterende spinnere montert og klar til å gå. Har din lokale mekaniker installere dem, eller gjøre det selv, og du er klar til å gå.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/tires/98302.html

Previous:
Next:

dekk