Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> dekk >> Content

Hvordan Monter retningsbestemte dekk

retningsbestemte dekk er utviklet for å gi bedre dekkytelse gjennom hele kjøreopplevelsen. Retningsbestemte dekk styrke rett akselerasjon og i svinger manøvrerbarhet under både våte og tørre kjøreforhold. En retningsbestemt dekk gir mer tilstrekkelig veigrep enn en standard radial, som forbedrer bremselengden og reduserer rullende effekt som standard radials noen ganger produsere. Det er viktig å merke seg at hvis du bytter til retningsbestemte dekk, reservehjul også må byttes til en retningsbestemt dekk. Du trenger
Tire montering maskin
1-dekk montering barer
1-container perle smøremiddel eller smørende såpe
1-dekk smørende applikator pensel
1-luftmunnstykket og luftkompressor

Vis flere instruksjoner
en

Mount hjulet med billedsiden opp på dekk montering maskinen. Trykk på den aktuelle spaken for å låse hjulet på dekk montering maskinen.
2

Sett en av de retningsbestemte dekk vertikalt på toppen av felgen. Smør vulsten av dekket på den ene siden, ved hjelp av en beholder av vulsten smøremiddel og applikator børste. Vulsten på et dekk er den indre del av dekket som kommer i kontakt med hjulet. Det er viktig å smøre den indre leppen av perlen og omtrent to inches ut på siden av vulsten til riktig montere dekk. Snurr hjulet rundt og smøre det motsatte perle med glidemiddel og pensel.
3

Lay dekket på sin side med en perle ned og en perle opp. Ta oppmerksom på hvilken perle du møte opp på hvert dekk. Visuelt finne den hvite klistremerke eller strekkode på den indre leppen av dekket. Hvis dekket mangler strekkoden, merke hvilken posisjon "DOT" nummeret står overfor. "D.O.T". tall er bare på den ene side av et dekk. Ved montering retningsbestemte dekk må du huske å montere to "DOT" tallene opp og to "D.O.T." tallene ned.
4

Skyv nedover vendt perle av dekket ned over kanten av felgen, nærmest dekket maskin montering arm. Dekket skal nå bli sittende i en 45-graders vinkel med toppen perle vendt brakettarmen på maskinen. Sett justeringene på montering maskin armen slik at armen er inne i øvre perle og nær kanten av hjulet.
5

Tilt dekket slik at perlen hviler under fronten av montering arm adapter, og over baksiden av brakettarmen adapteren. Denne posisjonen på adapteren vil tvinge dekket over kanten av hjulet. Tråkk rotasjon pedalen på montering maskin til å skyve hele nedover-vendt perle på hjulet helt.
6

Fjerne brakettarmen fra hjul og dekk montering for omstilling. Skyv oppover-vendt vulsten på dekket, slik at den blir sittende under leppen av hjulet, nærmest brakettarmen. Juster brakettarmen med leppe av hjulet. Sett i dekket, slik at vulsten sitter under fronten av brakettarmen adapteren og over baksiden av brakettarmen adapteren.
7

Place én feste-bar mellom dekket og undersiden av hjulet leppe , foran dekkets brakettarmen. Hold bar med venstre hånd. Hold brakettarmen på plass med høyre hånd slik du trykke rotasjonen pedal å spinne dekket for montering. Dekket vil spinne med klokken, og du må holde montering bar i venstre hånd trykket mellom dekk og hjul, så følg dekket rundt med venstre hånd. Slutte å rotere dekket når dekket har rotert ca 1/4-turn.
8

Dobbeltsjekk brakettarmen med høyre hånd for å sikre at det fortsatt er presset inntil hjulet. Sett et andre opplagringssted bar foran brakettarmen, mellom undersiden av leppen på hjulet og vulsten av dekket. På dette punktet har du tenkt til å tvinge både montering barer nedover med armene samtidig deprimerende rotasjonen pedalen på montering maskinen. Flg dekk rundt med kroppen, slik at monteringen stolpene holdes på plass mellom hjulet og dekket, til dekket er fullstendig montert på felgen.
9

Installere en luft munnstykke på ventilstammen av hjulet. Smør oppover-vendt perle med perle smøremiddel. Løft dekket oppover med armene samtidig deprimerende dekket blåse pedal helt ned til gulvet. Trykke inn pedalen til gulvet fører til et utbrudd av luft for å bli tvunget inn mellom den nedadgående vendt perle og hjulet. Kraften av denne luften vil føre til at bunnen perle å sete på rattet, mens du sitteplasser øvre perle med armene. Pump opp dekket til produsentens anbefaling, basert på kjøretøyet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/tires/98232.html

Previous:
Next:

dekk