Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> dekk >> Content

Hvordan selge Skrap Dekk

Mange ganger får kvitt kasserte dekk er ikke så lett. Årsaken er nesten alle avfallshåndtering selskaper nekter å ta dem, så du kan ikke sette dekkene ut med normal søppel. Hvis du bruker litt fantasi og utholdenhet, kan du være i stand til å få noen penger for dine brukte dekk. Sjansen er at pengene vil være svært minimal, men det er sikkert bedre enn å betale for å bli kvitt dekkene selv. Instruksjoner
en

Ta dine dekk til gjenvinning i ditt område og spør om de betaler for brukte dekk. Dekk kan konverteres for mange bruksområder, inkludert å gjøre nye dekk.
2

Kontakt lokale Skraphandlere og spør om de vil betale deg for dekkene. Skraphandlere eller useriøs forhandlere er ofte på jakt etter materialer de kan selge på en gjenvinningsstasjon.
3

Ring din lokale regjeringens veien divisjon og spørre om de betaler for kasserte dekk. Gummi kan brukes til å lage alternative drivstoff og tjære for veiprosjekter.
4

Kom i kontakt med en gummi-konvertering anlegg i ditt område og spør om de betaler for gamle dekk.

5

Kjør en annonse i lokalavisen tilbyr kasserte dekk for salg. Du vet aldri hvem som kan være ute etter dekk, inkludert en søppelplass eller landskapsarbeid virksomhet. Landscapers bruke dekk for å skape grenser for hager. En marina kan også være på jakt etter dekk til sted på sidene av sine dokker.
6

Kontakt kirke grupper, lokale skolekretser eller regjeringer som bygger lekeplasser. Dekk kan brukes på lekeplasser for svinger og andre formål.
7

Ta dine dekk til et brukt dekk butikk. De kan være skrap til deg, men dekk butikk kan vurdere dem fortsatt brukbare.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/tires/98117.html

Previous:
Next:

dekk