Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> dekk >> Content

Hva er en Treadwear nummer?

En treadwear tall er et tall som kan bli funnet på sideveggen av et dekk. Tallet angir hvor sterk slitebanen på dekket er . Funksjon

treadwear nummer, eller treadwear grade nummer, er et tall plassert på hvert dekk etter dekk produsenter . Tallet må skrives ut på alle dekk ifølge National Highway Traffic Safety Administration ( NHTSA ) . Tallet angir styrken av dekkets slitebane , som angir styrken av dekket overall.
Betydning

treadwear nummer vurdering er funnet ved å sammenligne slitasjen på et gitt dekk til slitasje av spesielle, standardisert test dekk som kalles kurs overvåking dekk . Begge dekk er montert på et kjøretøy som drives i flere tusen miles, for å sikre at de oppleve de samme kjøreforhold. Dekkslitasjen på begge dekkene er i forhold før , under og etter prøvekjøringen .
Hensyn

dekkets treadwear tall kan indikere den generelle livet av en dekk . Jo høyere tallet er , jo lengre tid kan forventes å vare . Det er imidlertid viktig å forstå at testing og tildele av treadwear tall gjøres ved dekkprodusenter og ikke den NHTSA . På grunn av dette , kan tallene noen ganger være inkonsekvent og unøyaktig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/tires/98260.html

Previous:
Next:

dekk