Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> dekk >> Content

Hvordan kjøpe Road Wheels

Hvis du vil at bilen skal se annerledes ut enn fabrikken modell, en av de raskeste tingene du kan gjøre er å erstatte fabrikk-levert road hjul med ettermarkedet hjul. Du trenger:
Road Wheels
Vis Bestem Mer Instruksjoner
What You Want
en

Bestem hvilken størrelse hjul du ønsker. Ønsker du samme størrelse hjul som du har, eller ønsker du bredere eller høyere hjul? Et bredere hjul lar deg tilpasse et bredere dekk på bilen din, noe som resulterer i en større "fotavtrykk". Jo større dekk-kontaktflate betyr at bilen vil ha bedre akselerasjon og i svinger egenskaper på tørr fortau og at det vil være i stand til å stoppe før. En høyere felgen er mer dramatisk. Passe dem med en lavere profil dekk, og du vil beholde den samme totale dekk diameter som lager.
2

Bestem stilen av hjul du ønsker. Avgjørelsen er rent subjektive. Velg mellom krom eller polert aluminium, børstet billet (et solid stykke metall), wire hjul, felger eller monokromatisk felger som samsvarer med utvendig maling av bilen.
3

Tenk på din bil og hvordan du kjører den. Er bilen din front-eller bakhjulstrekk? Hale du eller taue tunge laster?
4

Kontroller backspacing, som er avstanden mellom den innerste kanten av hjulet og underlaget der hjulboltene til akselen hub. Ta av hjulet og legg den med forsiden ned på et flatt underlag. Plasser en linjal over den indre kanten av hjulet og bruke en linjal for å måle avstanden fra rettholt til hjulet montering overflaten. Du trenger nok backspacing å unngå klaring problemer med suspensjon komponenter og hjul brønner.
5

Tenk offset, som er avstanden fra sentrum av hjulet til hjulet underlaget. Hvis monteringsflaten er i midten av hjulet, er forskyvningen er 0. En positiv korreksjon er når underlaget skal det utvendige av hjulet i midtlinjen. En negativ offset er når underlaget er innovervendt i forhold til midtlinjen. Konferere med selger.
Velge en butikk
6

Look i gule sider under "Automobile Deler og tilbehør". Det er auto-deler kjedebutikker som Pep Boys samt mindre uavhengige butikker som bærer hjul.
7

Besøk butikkene. Sjekk for å se de forskjellige stiler og antall merker butikken har å tilby. Et bredt utvalg sikrer at du får det du ønsker.
8

Vær sikker på at butikken viser hjulene de tilbyr.
9

Spør om butikken kan installere hjul.
10

Sjekk ut installasjonen området. Er det ryddig og rent? Er ting organisert godt?
11

Velg butikken som du er mest komfortabel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/tires/97994.html

Previous: No
Next:

dekk