Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> dekk >> Content

Slik installerer Helårsdekk

Vinterdekk har kommet en lang vei. State-of-the-art teknologi har utviklet vinterdekk som gjør bilen håndtere bedre og tryggere i alle typer vintervær-snø, is, kulde og slaps. Hvis du bor i et område kjent for disse forholdene, sjansene er du nødt til å installere vinterdekk. Her er noen retningslinjer for å gjøre jobben selv. Du trenger:
Vehicle
Fire vinterdekk
Tire måle
Bil jack
hjulmutternøkkel
slepe nøtter
Vis flere instruksjoner
1

Purchase fire matchende vinterdekk til bilen din, i motsetning til den gamle myten om at biler bare trenger vinterdekk på de to drivhjulene.
2

Sjekk bilens håndbok eller ta kontakt med bilfirma før du installerer din vinterdekk for å være sikker på at de er riktig størrelse for ditt kjøretøy.
3

Parker kjøretøyet på et trygt sted hvor den ikke kan rulle. Hvis det er nødvendig, plasserer et objekt, for eksempel en murstein, foran og bak dekkene til å holde dem i ro.
4

Finn bilens jekk og hjulmutternøkkel og fjerne hjulkapslene Før du jekker opp bilen, slå hjulmutternøkkel i en mot urviseren for å løsne hjulmuttere. Dette holder dekk fra spinne.
5

Følg eierne manuelle retninger om bruk av jack, hvis det er første gang for å skifte dekk. Plasser jekken på riktig sted under bilen din.
6

Hoist opp bilen og slip dekket av. Montere snø dekket og justere det med de gjengede akslinger til en trygg forbindelse. Fest til hjulmutrene og ta med bilen ned til nivå bakken. Sett hjulkapsel på igjen. Gjenta prosedyren for hvert snø dekk.
7

Blås dekkene til sin rette lufttrykket. Et dekk trykkmåler vil vise om de er oppblåst riktig. For mye eller for lite press vil kompromiss din dekkets gripende handling.
8

Kontroller at dekkenes ventilhetter har blitt satt på igjen. Unnlatelse av å gjøre det kan resultere i fuktighet fryser inne i ventilen og luften kommer ut.
9

Vurder å bringe kjøretøyet til en lokal garasje eller bilforretning å ha vinterdekk balansert og bilens justering kontrolleres før kjører den i vintervær.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/tires/97998.html

Previous:
Next:

dekk