Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> dekk >> Content

Om Sport Motorsykkeldekk

Motorsykkel dekk er produsert i en rekke former, mønstre, slitebaner og forbindelser som brukes. Hver har sine spesielle ytelse fordeler og ulemper, og ulike blandinger produserer dekk for forskjellige forhold. Sport motorsykkeldekk særlig tendens til å være et viktig salgsargument, noe som gir inntrykk av at en utstyrt motorsykkel vil gi bedre resultater. Dette er halvveis sant og et halvt selge myte for markedsføring. Nedenfor er noen av grunnene til at avklare problemet. Dekk Forbindelser

Den type gummi og hardhet i et dekk produksjon har mye å gjøre med ytelsen til en motorsykkel dekk. Sport dekk har en tendens til å være mykere og spongier fordi begge faktorene gir bedre grep til veidekke. Michelin motorsykkeldekk er tradisjonelt valgt for denne grunn fordi forbindelsene produsere et dekk som gir en "seigere" føler for rytteren. Klissete er en kritisk ytelse problem fordi det betyr at dekket holder bedre i svinger og ikke glir. Ulempen med en mykere, spongier dekk er at dekket overflaten brytes raskere, spesielt på racerbanen. Og når dekket er degradert nok, vil det gli like mye som en vanskelig gate dekk.

Harde dekk, alternativt, er mer holdbare over levetiden til et dekk, men de trenger ikke holde veibanen også. I skarpe svinger drevet i fart, er det vanlig å ha harde dekk slip og skyv, noe som kan føre til ulykker.
Bane og kontakt Space

På helt tørre overflater, dekkene trenger ikke tråkker i deres form. Og for nettopp slike forhold, "Baldies" eller dekk uten mønster overhodet kan brukes på motorsykler. Men antar de fleste motorsykkeldekk ridning i en slags dårlig vær der løpebaner bli kritisk fordi de bidrar til å få vannet vekk, styrke kontakt med veien.

Sport motorsykkeldekk har begrenset slitebanen, som ser ut som store, lange striper i dekkene. Dette gir en viss grad av vann disposisjon men maksimerer dekkets overflate på veien. Siden kontakten plassen er liten, sport motorsykkeldekk bruker mest dekk overflaten for å øke kontaktflaten for håndtering. Som et resultat, sport dekk har en tendens til å bli brukt hovedsakelig i tørre sesongen ganger og vil skli og skyv tungt i våte forhold.

Cost

Sport motorsykkeldekk pleier å være ettermarkedet og mye dyrere enn lager motorsykkeldekk. Det er ikke uvanlig for sport dekk å kjøre mellom $ 100 til $ 200 hver. Dette kan være litt av en kostnad for en helg racer går ut til banen siden dekk er ubrukelig for spor ridning etter en dag eller to av bruk. For road ryttere, er kostnaden sannsynligvis spredt ut over mye lengre tid, men det er fortsatt høyere enn for et sett med vanlige dekk.
Produsenter
p Det er mange produsenter for sport motorsykkeldekk. Bridgestone, Michelin, Dunlop, Firestone, Pirelli, IRC, Cheng Shin og mer alle produserer sport dekk. Når det er sagt, ikke alle er topp kvalitet eller god for det aktuelle området, og vær du sitte i. Det hjelper enormt til å snakke med andre ryttere i ditt område om hvilke dekk prestere bedre. Men husk at meninger vil variere, og noen folk er dedikert til bestemte merker kontra andre, slik at diskusjonen kan bli litt oppvarmet. En god måte å motvirke denne skjevheten er å også snakke med lokale forhandlere og finne ut hvilke merker de selger mer enn andre i forhold til hva de lager.
Unngå Dekk
< p> Ikke komme inn i bransjen ved å kjøpe brukt sport dekk på grunn av noen få dollar lagret. Ofte brukte dekk er gamle, har slitasje-down flekker, kan være sprukket eller har andre problemer. Hva du lagrer i en redusert pris kan igjen føre til en kritisk feil under ridning.

Husk at du bare har to dekk på en motorsykkel, så et dekk svikt har en høyere sannsynlighet for en alvorlig krasj mot en bil med fire dekk. Bruke litt mer på nye dekk når du skifter ut for å unngå en større skade senere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/tires/98118.html

Previous:
Next:

dekk