Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> dekk >> Content

Wheel Offset Spesifikasjoner for en 3000 GT

Wheel produsenter ikke bare lage felger som ser pen. De er i hjulet montering virksomheten som leverer et produkt med riktig diameter, bredde, bolt mønster og offset som må oppfylle strenge spesifikasjoner for bransjen, racing samfunnet og tilpasset bil utbyggere. WheelMax, en Miami hjul og dekk postordrevirksomheter, definerer hjulet forskyves ", avstanden mellom et hjul er monteringsstedet overflate og sin senterlinje (vinkelrett til rotasjonsaksen)." Den nøyaktige plassering av hjulet monteringsflaten bestemmer hvordan dekk kommer til å ligge på akselen, som i sin tur vil påvirke bilens håndteringsegenskaper og ri. Bilprodusenter satt optimale hjul offset spesifikasjoner for hver modell og anbefaler ikke å endre disse parametrene. Positiv Offset

Positive offset betyr at hjul og dekk er plassert lenger inn i fender godt før sitteplasser mot underlaget, og dermed møte et bredere slitebane for bedre trekkraft. De fleste produksjon kjøretøyer har positive offset hjul. Mitsubishi 3000 GT av 1990-tallet er et eksempel på dette. Den har en positiv korreksjon av 46mm (1,81 inches) for å imøtekomme ekstra bred-slitebanen dekk uten å ha dem stikker ut fra eller gni mot fender brønner.
Negative Offset

Når et hjul er monteringsstedet overflate er på bremse-siden av felgen senterlinje, som blir funnet negativ offset. Dekk og hjul vil bli plassert lenger ut på akselen, noen ganger også som stikker ut fra fender godt. Tilpassede bilbyggere som ønsker å utvide bilens spor eller har tenkt å montere store dekk som normalt ikke ville passe inn i hjulet godt vil bruke negative offset hjul. Noen ganger er avstandsstykker montert over navet kabelsko å øke negativ offset utover hjulet specs. Forlenge avstanden mellom dekkene kan plassere ekstra belastning på hjuloppheng og hjullager.
Nøytral Offset og Backspace

montering overflate som halverer hjulet sentrum linje har "0" (nøytral) utlignet. Men de fleste bilmodeller angi noen mengde positiv korreksjon for å sikre fender godt klaring i tilfelle kunden velger bredere slitebane dekk eller monterer vinterdekk eller kjettinger.

"Backspace" er ofte referert i hjulet fitment spec sheets i stedet av hjulet "offset", og skal forstås som en tilsvarende måling av hjulet i monteringsflaten stilling. Det er den sideveis avstand fra monteringsflaten til den innenbords (bremse-side) felg kant målt i inches. Større backspace oversettes til mer positiv korreksjon, posisjonering hjulet lenger inn i fender godt.
Betydning

Hva er viktig om hjulet montering er den tilliten det gir den potensielle kjøperen til butikk i ettermarkedet for utskifting felger og vet at de vil passe nøyaktig på bilen så lenge som de nye hjulene møte det opprinnelige utstyret produsentens fitment spesifikasjoner. Bevæpnet med en forståelse av hjulet offset retningslinjer, kan en kunnskapsrik kjøperen bestemmer seg for å velge et annet hjul offset å oppnå en ny look uten alvorlig påvirker bilens kjøreegenskaper. Kom til å tenke, ville en 45mm eller 42mm hjul offset på at 3000 GT ser ganske kult!

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/tires/98305.html

Previous:
Next:

dekk