Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> dekk >> Content

Dekk & Felg Alternativer for 2006 Sportster

Aksjen 2006 Harley-Davidson Sportster funksjoner Dunlop dekk, en 21-tommer foran laced hjulet og støpt aluminium plate bakhjul. Selv om dette er en estetisk tiltalende kombinasjon som gir optimal ytelse rett fra fabrikken, er det flere alternativer tilgjengelig for ettermarkedet dekk og Harley-Davidson felger. Dunlop Tires

Siden 1991, utstyrer Harley-Davidson alle sine lager modeller utelukkende med Dunlop D401 Elite S /T-serien dekk. De 2006 Sportsters slitasje D401F dekk som har avansert foran og bak dekkmønster for å gi overlegen våt vei trekkraft gjennom en rekke nedlegg. Hvis du oppgraderer fra lager, den K591 sammensatte dekk - inneholder forbedringer for å møte kravene til sport og sport-touring ryttere - opprinnelig utviklet for racing. Det er det eneste dekket er godkjent av Harley-Davidson for sine sportsaktiviteter modeller og har en V hastighetsklasse. Retningsbestemt dekkmønster gir optimalt grep i våte og tørre forhold for trygg svinger.
Avon Dekk

Avon Venom dekk representerer den britiske produsentens premium linje av cruising og high- laste touring dekk. Eksepsjonell stabilitet i svingene er benchmark av Venom og dens multi-bue slitebanen kontur gir en lys, nøytral turn-in. Ifølge Avon, er Venom svært motstandsdyktig mot kopping og sekvensiell mønster av mønsterdesign gir stabilitet over broen gittere og regn grooves. En lav rullemotstand holder casing kult for et langt liv, men myk nok til å gi etter for høye nivåer av grep.
Metzeler dekk

Metzeler Lasertec dekk er laget med avansert silika forbindelser som reduserer rullemotstand, som igjen øker kjørelengde. Konstruert for suveren bremsekraft, gir Lasertec dekkmønster optimal drenering og dermed redusere forekomsten av vannplaning. Den Lasertec dekk håndterer vått og tørt underlag like godt.
Harley-Davidson Felger

Få ting forsterke en motorsykkel som tilpassede hjul. Harley-Davidson Genuine Motor Accessories tilbyr flere dramatiske oppgraderinger til 2006 Sportster lager hjul. Det er billet krom eller svart felger i mange konfigurasjoner og størrelser for å imøtekomme 2006 Sportster Low, Roadster og Custom.

Fra Spår seks eiker Collection, er det seks-eikers hjul tilgjengelig i svart eller krom. Dens teksturert finger-lignende spor utstråle fra sentrum gi illusjon av mer eiker. Dens støpt aluminium konstruksjon reduserer vesentlig vekt uten å kompromittere styrken. Matchende bremseskiver og tannhjul er tilgjengelig.

ThunderStar Collection kombinerer stil og ytelse i en fem-eikers hjul laget av støpt aluminium. Tilgjengelig i speilet krom, teksturert krom og teksturert svart, er disse hjulene merket med Harley-Davidson underskrift bar og skjold logo. Matchende bremseskiver og tannhjul er tilgjengelig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/tires/98283.html

Previous:
Next:

dekk