Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> dekk >> Content

Hoosier Dekkspesifikasjoner

Utførelsen av et kjøretøy begynner med sine dekk. Standard fabrikk dekk og all-weather dekk er ment for maksimal trekkraft, men i noen tilfeller, spesielt i racing eller street spor konkurranse verden, er det ønskelig å ha et dekk som ikke har så mye trekkraft. Mindre trekkraft kan hjelpe til raske start og take-offs for drag racing, samt minimal motstand mellom dekket og veibanen, noe som kan forbedre hastigheten. The Hoosier Tire Selskapet produserer et bredt utvalg av dekk produkter som brukes i racing verden, samt ytelse og klassiske bil markeder. Dra Racingslicks og Square Shoulder Dekk

Hoosier Tire Selskapet produserer en rekke drag racing glatte dekk, som har egentlig ingen slitebanen. Disse kommer i en rekke størrelser, og av spesifikasjonene er at de har en firkantet skulder som gir maksimal kontakt mellom dekkets veibanen og overflaten av veien. Square skulder dekk tillate de mest effektive take-off hastigheter, samt for imponerende burnouts med et minimum av wobbling. Jo bredere et dekk, jo bedre grep på veien.
Gummiblandinger

Hoosier Dekk tilbyr dekk laget med gummi forbindelser av ulike hardhet å gjøre det lengste levetid racing dekk mulig. De tilbyr dekk med et sammensatt, D06, i 33.0/16.5S-15 dekkdimensjon. Denne forbindelsen forbedrer veigrepet over forrige D05 sammensatte, og gir lignende seighet og lang levetid egenskaper til sin C07 track dekk sammensatte.
DOT Godkjenning

Mange av Hoosier dekkene er ikke godkjent for highway bruk av US Department of Transportation (DOT), men de har en linje av DOT-godkjente dekk som kan brukes i racing. DOT godkjenning omfatter gaten håndterings-og vei-gripende egenskaper av dekk, samt evnen av dekket for å gi tilstrekkelig start og stopp trekkraft når det er nødvendig. Flere størrelser av DOT-godkjent gate slick dekk er tilgjengelig fra Hoosier.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/tires/98271.html

Previous:
Next:

dekk