Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> dekk >> Content

Om White Wall Dekk

Classic bil restaurering er et populært tidsfordriv for amatører og bil forhandlere alike. Disse klassiske biler gir en følelse av historie og egenart, samt å ha en viss "cool faktor." En av etter-markedet har oftest assosiert med den klassiske bilen er hvit vegg dekk. Slike dekk har en stripe av hvit gummi som går langs den ytre sidevegg, mens balansen av hjulet forblir tradisjonelle kjønrøk. Historie

Under begynnelsen av det tjuende århundre, som masse-produksjon av bilen begynte å skje, ble de fleste dekkene laget av hvit gummi. Etter hvert lærte bilprodusentene som denne hvite gummi tilbudt mindre trekkraft enn carbon black gummi kan gi. Fordi den sorte gummi ble dyrere, begynte dekk makers konstruere bare trådene fra svart gummi, å holde sidene av dekkets hvitt. I dag er hvit vegg dekk betraktet som en luksus, og brukes bare på high-end biler eller auto restaureringer.
Typer
p Det er mange varianter av hvit vegg dekk tilgjengelig i dag, selv om de blir betraktet som en spesialitet element. Dekk beslutningstakere produsere hvite vegger i ulike bredder for å hjelpe folk som ønsker å gjenopprette klassiske biler. Ulike bilmodeller er forbundet med tynnere eller tykkere bredder av hvite striper, fra litt over en tomme til flere inches bred. Noen dekk har til og med en stripe av rødt ved siden av den hvite gummi i et forsøk på å etterligne klassiske Thunderbirds.
Egenskaper

Dagens hvit vegg dekk har en tradisjonell kjønrøk gummi over hele overflaten, inkludert trinn og begge sideveggene. Dette er nødvendig for å opprettholde den nødvendige styrke og holdbarhet til å holde den bil på veien en sikker måte. Hvitt gummi tilsettes til sideveggene gjennom en prosess kjent som vulkanisering, hvilket resulterer i varig forbindelse. Den hvite gummi er rett og slett en dekorasjon og legger ingenting til operativ evne av dekket.
Funksjon

hvit vegg dekk er brukt til å kle opp en bil, eller til bidra til å gjenopprette en klassisk bil til sin fordums prakt. De er tilgjengelig som en standard forhandler alternativ på enkelte high-end biler, selv om de er oftere assosiert med klassiske biler. Disse dekkene tjene samme funksjon som tradisjonelle svarte dekk. De er underlagt de samme problemene som vanlige dekk også. Lufttrykket må reguleres i samsvar med produsentens anbefalinger og dekkene må roteres med jevne mellomrom slik at trådene slites jevnt.
Hensyn

Den største bekymringen med hvit vegg dekkene har alltid vært hvordan å holde dem rene. Mens tidlige bilkjøpere var ivrige etter å bytte fra hvitt til svart gummi grunnet renslighet faktor, hvit vegg dekk elskere i dag har funnet måter å omgå dette problemet. Ofte gummi er behandlet med en butyl fôr slik at smuss og skitt kan tørkes bort. Se etter denne funksjonen når du kjøper disse dekkene, slik at vedlikehold tid kan minimeres.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/tires/98020.html

Previous:
Next:

dekk