Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> dekk >> Content

The Best Hjul for en 300C

Mens alle aspekter av en bil er viktig for den totale ytelsen , hjulene er uten tvil den viktigste aspektet . Dette er , selvfølgelig, fordi hvis du hadde en bil uten hjul du har ingen mulighet for å gjøre bilen gå hvor som helst . Så det er viktig at du har den beste kvaliteten hjul på bilen din . Det finnes noen alternativer til hjul som er ideelle for en 300c . Størrelse

For 300 , tilbyr Chrysler tre forskjellige mulige størrelser for hjul. Du har muligheten til å få 17 - tommers hjul, 18 - tommers hjul , eller 20 -tommers hjul , som er smidd srt8 polert aluminium hjul . Det er ikke en størrelse på hjulet som er bedre enn de andre. Snarere er det mer et spørsmål om personlig preferanse av størrelsen på hjulet du vil at bilen skal ha.
Lettmetallfelger
p Det er et bredt utvalg av design for lettmetallfelger som tilbys av Chrysler . Lettmetallfelger har en mer dempet , metallisk utseende og ikke er for prangende eller skinnende. Utformingen av dekk avhenger av hva eieren av bilen mener ser best for bilen hennes .

Chrome Wheels

Mange Chrysler hjul er krom. Dette er også et alternativ for 300c . Chrome hjul har en mye blankere utseende enn lettmetallfelger. Disse er også tilbys i et bredt utvalg av design som kan velges per preferanse for eieren .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/tires/98234.html

Previous:
Next:

dekk