Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> dekk >> Content

Hvordan vet man at Age of Tires

Utseendet på et dekk kan bedra når du prøver å finne ut hvor gamle dekkene er. Dekk er utviklet for å brukes regelmessig, og hvis de ikke er det, kan de utvikle flate flekker, spesielt hvis de støtter betydelig vekt. Når du kjøper et dekk, må du sjekke datoen, slik at du kan sørge for at du får en frisk dekk og ikke en som har sittet i giverens bod i mange år. Instruksjoner
en

Finn "DOT"-merket på sideveggen av dekket.
2

Tell antall sifre som vises etter "DOT". Hvis det er tre tall, ble dekket gjort før 2000. Hvis det er fire tall, ble dekket laget etter 2000.
3

Finn de to første tallene etter "DOT". Dette er uken i løpet av året at dekket ble gjort. For eksempel, hvis de to første tallene er "09", som betyr at dekket ble gjort i niende uke i året.
4

Finn neste nummer eller to tall. Hvis det er bare tre tall, som betyr at dekket ble produsert før 2000 da det var ingen standard dekk dating prosedyre. For disse dekkene, vil det siste nummeret representerer året av tiåret at det ble gjort. For eksempel, hvis det endte i "4", det vil bli gjort i det fjerde året av tiåret, noe som kan bety 1974, 1984 eller 1994. Hvis det er fire tall, de to siste tallene representerer det året det ble gjort så "04" ville bety 2004.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/tires/98045.html

Previous:
Next:

dekk