Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> dekk >> Content

Hvordan Lace Dekk for levering

En laced stabel med dekk er den konvensjonelle frakt metode for å laste den maksimale mengden av dekkene i en boks lastebil eller container. En lastebil lass av laced dekk er også mer stabilt enn om dekkene ble gjennomført i stabler. Snøring fungerer best med dekk av samme eller lignende størrelser. Med praksis, kan personen stabling dekkene justere snøring mønster som passer dekket og container størrelser. Instruksjoner
en

Lay ett dekk flatt i hjørnet av plassen å være lastet med laced dekk. Dette dekket vil være den basis for snøring mønster. Hvis en lastebil åpnes, vil dette være dekket på forsiden av lasteplanet i et hjørne.
2

Lay ett dekk over kanten hvis dekk med en kant av dekket på gulvet eller dekk og det nye dekket lent på undersiden dekket. Vinkelen av dekket bør være ganske flat og sentrum av den vinklede dekk skal være godt plasseres over kanten av bunnplaten dekk.
3

Lay en rad av skråstilte dekk over rommet , liggende på toppen av og parallelt med den første vinklede dekk og etterfølgende dekk. Resultatet vil være en rad av dekk vinklet på toppen av hverandre tvers over bredden av beholderen. En kant av hvert dekk kommer til å berøre dekket.
4

Start en andre rad av dekk sportsfiske ett dekk i den motsatte retning på tvers av den siste dekk lagt på den første raden. Dette dekket vil ha dens nedre kant i midten av den neste til siste dekk på den første rad, og vil ha sitt senter ligger på tvers av kanten av det siste dekk i den første raden. Dekket skal passe solid på toppen av de to siste dekkene i den nederste raden.
5

Lay resten av dekkene i den andre raden, vinklet motsatt den første raden med den nedre kanten av dekket avgjort i midten åpningen av dekket under.
6

Place tredje rad med dekk i samme vinkel som rad 1 og plassert på dekk på den andre raden. Gjenta annenhver rad til ønsket høyde er nådd
7

Place en ny bunke med laced dekk foran den første bunken -. Mot baksiden av lastebilen - å fortsette å fylle lastebilen med stablet rader med laced dekk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/tires/98275.html

Previous:
Next:

dekk