Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> dekk >> Content

Hva er en pneumatisk Wheel?

Pneumatiske hjul brukes på mange lav hastighet biler. Faktisk er bildekk basert på den pneumatiske hjul. Pneumatikk er en type teknologi som er avhengig av luft for å skape bevegelse. Teknologi

pneumatiske hjul funksjoner fra muligheten av lufttrykk for å fungere som en støtdemper og å bidra til å skape bevegelse. Disse hjulene kan spinne og gripe bakken for å flytte ulike maskiner og kjøretøy. Inne i hjulet er en slange som er fylt til en spesifisert lufttrykk.
Vanligvis funnet

Pneumatiske hjul er funnet på lav hastighet kjøretøy som veier mindre enn 500 pounds . Forvent å se en pneumatisk hjulet på trillebårer, sykler, traktorer, modeller, scootere og snøfresere. De små hjulene funnet på hjul for å flytte skap og andre møbler er alle luftfylte hjul.

Spesifikasjoner

Det finnes flere ulike spesifikasjoner for pneumatiske hjul. Hjuldiameteren kan variere som kan bredden på slitebanen. Normal vekt eller lastekapasitet områder danner 300 til 500 pounds. Det er enda høy belastning luftfylte hjul som kan håndtere gjenstander som veier tusenvis av pounds. Disse bruker standard kulelager og kan ha ulike bore lengder.
Fordeler

Pneumatiske hjul har mange fordeler som de skal dempe belastningen og kan rulle over hindringer lett. De gir utmerket beskyttelse i både gulv og bakken samt lasten. Disse hjulene vare mye lenger enn andre hjul, har høy støtdemping og krever mye mindre vedlikehold.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/tires/98169.html

Previous:
Next:

dekk