Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> dekk >> Content

Tire Size Informasjon

Coded informasjon merket på sideveggen av dekkene gir sjåfører og teknikere med viktig informasjon om dekkets tiltenkt bruk , vekt kapasitet , størrelse , temperatur og fartsgrenser . Forstå disse dekk - sizing koder gjør det mulig for sjåførene å ta informerte beslutninger når du kjøper dekk . Begynnelsen av Code

dekk dimensjonering, den merkede koden finnes på dekkets sidevegg begynner vanligvis med en enkelt bokstav som angir dekkets tiltenkte formål . For eksempel dekk som begynner med P indikerer at dekket er et P- metrisk størrelse som er beregnet for bruk på personbiler , inkludert biler, SUVer og minivans . Andre bokstaver inkluderer T ( midlertidig reservehjul ) , LT ( lett lastebil ) , C ( kommersielle ) og ST ( spesiell trailer) .
Width

Umiddelbart etter den første bokstaven av dekket dimensjonering kode er en serie på tre siffre . Disse tallene er kjent som den delen bredde og angir mengden millimeter ( mm ) fra det bredeste punktet på dekkets ytre sidevegg og det bredeste punktet på dekkets indre sidevegg.
Andre aspekter

Andre aspekter av dekk dimensjonering som finnes i trykt kode på dekkets sidevegg er intern konstruksjon , dekk og hjul diameter, sidevegg sideforhold , service beskrivelse og hastighetsklasse . Når du velger et dekk , er det en fordel å være kjent med de betydninger som finnes et dekk -sizing kode .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/tires/98168.html

Previous:
Next:

dekk