Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> dekk >> Content

Slik handler du på dekk av Rim Size

Hvis bilen din trenger dekk, er det lett nok å lese sideveggene og kjøpe riktig størrelse. Hvis du installerer nye felger, men å finne de riktige dekkene til å passe kan være litt mer kinkig. Finne Tire størrelse som passer

Dekk er målt ved enkle midler og antall skrevet på hver sidevegg er en oversikt over disse målingene. LT 205/50/15, for eksempel, er en veldig vanlig størrelse. Dette bryter ned til LT for lette lastebiler, 205 for bredden av dekket i millimeter, 50 for høyden av sideveggen i forhold til dekkets bredde (50 = 50% av bredden), og 15 for størrelsen av felgen (15 inches i dette tilfellet).
Måling av Rim

Ved hjelp av en standard målebånd, finne størrelsen på felgen din ved å måle høyden og bredden fra kanten til kant. Når du har fått disse målingene, vil kjøper dekkene være en enkel oppgave med å konvertere tallene i riktig størrelse. Enten be din lokale dekk butikken for riktig størrelse dekk eller bruke en felgstørrelse /dekk størrelse kalkulatoren for å finne det selv.

Typer Tire å vurdere

Det finnes mange typer dekk som passer hver størrelse rim og tilpassing kan være en stor del av dekk shopping. Sidevegg høyde tendens til å være den viktigste variabelen. Lavprofildekk blir ofte brukt for utseende og svingegenskaper, mens høyere profil dekk er mer vanlig på off-road og cruising kjøretøyer. Husk å sjekke klaring innenfor hjulet brønner, spesielt når du svinger, for å avgjøre om den tilpassede dekk du foretrekker virkelig passer til bilen din.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/tires/98289.html

Previous:
Next:

dekk