Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> dekk >> Content

Hvordan kjøpe Super Swamper Dekk

Designet for landbruksprodukter biler, ATV og lette lastebiler, Super Swamper dekk gir trekkraft for snø, smuss, sand og steinete terreng. Super Swamper dekk gir bedre veigrep på grunn av sin tråd og gap distribusjon på hvert dekk. Produsert av Interco Tire selskapet, er Super Swampers designet for å fungere både på off-road terreng og på motorveier. Instruksjoner
en

vite hvilket terreng du kjører på de fleste. Super Swamper dekk er utformet for enten all-purpose eller terreng-spesifikke miljøer. Forskjellene mellom terreng-spesifikke og all-purpose er trekkraft; all-purpose dekk vil gi trekkraft i alle situasjoner, men vil terreng-speicifc gi bedre fremkommelighet for ett terreng. For eksempel, de LTB SS dekk gir bedre veigrep og er konstruert spesielt for off-road kjøring, håndtering grove fall og støt.
2

Velg type dekk du trenger. Interco tilbyr et utvalg av dekk fra TSL Radial, et dekk beregnet for aggressive off-road drivere, til TSL Bogger, designet for landbruksprodukter kjøretøy når du kjører i gjørma. Hver type inneholder ulike spesifikasjoner til den maksimale vekten til felgstørrelse på bilen din.
3

lest Interco sin dekk spesifikasjonen ark. Interco tilbyr en variant av dekkdimensjoner med hver tilbyr ulike spesifikasjoner for felger, vekt og tråd bredde. Les dekket arket for å finne størrelsen og Interco tall som er egnet for vekt og felgstørrelse av kjøretøyet. Hver spesifikasjonen vil tillate deg å velge vekten av dekket, tråden telle og maksimal PSI trykk.
4

kjøpe dekkene for en autorisert forhandler. Interco lister opp en rekke ulike autoriserte forhandlere, og hvis ingen forhandler er nær deg, kan det hende du må ringe og har dekkene som leveres. Når du bestiller, gi kunden representant i Interco nummer for dekket å velge og kjøpe riktig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/tires/98318.html

Previous:
Next:

dekk