Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> dekk >> Content

Slik installerer Laclede kjettinger

Laclede spesialiserer seg på produksjon kjedene, inkludert en linje av kjettinger for dekk av alle varianter. Laclede gjør traction kjeder for personbiler, SUV-er og tunge industrielle kjøretøy. Kjeder produsert for bruk av allmennheten inkluderer en diamant-stil Alpine merkevare, samt kabel-kjedene. Prosessen med å montere disse kjedene er lik andre trekkraft kjeder, og du trenger bare å installere to kjeder, en for hver stasjon dekk. Instruksjoner
Alpine Kjeder
en

Lay kjedene flatt på bakken, nær dekket, og fjerne eventuelle floker. Skyv kabelen bak hjulet er slik at begge endene av kabelen peker på deg.
2

Løft begge ender av den indre sidevegg kabelen over dekk, og bli med endene bak dekk.

3

Inspiser kjedene, og sikre at de lå flatt. Fjern eventuelle floke du kanskje har savnet, og hekt yttersiden kjeden sammen. Det er en rød krok i den ene enden av side-kjeden, og det vil passe inn på lenken i den andre enden.
4

Kjeden tverrsnitt må være sentrert over slitebanen.
< BR> 5

Ta opp det røde festeinnretningen /strammer kjedet ved bunnen av dekket. Mate den røde kjeden gjennom den røde forbindelse.
6

Kryss kjedet over hjulkapsel, og koble den til den andre siden av yttersiden kjeden. Kjedene må være sikre. Hvis du finner løse områder, demontere kjedene, og starte på nytt. Hvis de fortsatt ikke passer stramt inn i dekket, kontrollere størrelsen av kjeden mot størrelsen til dekk. Hvis kjedet er for stort, må du returnere den, og kjøpe riktig størrelse.
7

Feed røde kjeden gjennom de røde hoops, og trekk den til å eliminere de resterende slakk.

Kabel Chains
8

Lay kjedene ut flat, og fjerne eventuelle floker. Drapere kjedene over dekk, med endene av hver krok som vender bort fra hjulet. Hvis de står overfor innover, kan de skade dekk. Også trenger snap-lock for å være på forsiden av dekket.
9

Tuck foran tverrsnitt under fronten av dekket. Klatre inn i bilen, starte motoren, og gå videre ca to meter. Park dekket i midten av kabelen kjedene.
10

Plukk opp den indre side kabel smekklås, og koble den til den andre enden av kabelen. Eliminere slakk mens du gjør dette. Ikke å tre kabelen gjennom snap-lock, måten en kloakk tråder en nål. Kabelen har en rekke pigger med jevne mellomrom. Plasser bunnen av snap-lock mellom to stendere, og justere den, slik at piggene holder snap-lock på plass. Når ferdig, gjenta dette festing prosessen med yttersiden kabelen.
11

Inspiser kjedene. Hvis tverrsnitt er skjeve eller annen grunn, må du justere kabelen kjedene for en tettere passform. For å gjøre dette, angre begge snapplåsene, og flytte dem til det neste settet med pigger.
12

Gjenta installasjonen på den gjenværende dekk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/tires/98227.html

Previous:
Next:

dekk